Prøveuke Kvinner

 
Prøveopphold: Fremtidig elev? - Test ut Mallorca Toppfotball!
Pris: 4 500 NOK per person (hotell og sportslig opplegg)
 
Alder: Jenter født mellom 1996 og 2002
Når: Februar/mars, uken det er vinterferie i ditt distrikt!
Påmeldingsfrist: 2 ledige plasser
Påmelding: Ved å innbetale 4 500 NOK ved påmeldinger
 
 
Mallorca Toppfotball sørger for gratis transport til og fra flyplass/hotell på Mallorca. Fly tur/retur Mallorca og mat under oppholdet er ikke inkludert. 
 
Prøveuka - for hvem?
 
Tilbudet er for deg som allerede har søkt på en av våre fotballskoler, via vårt elektroniske søknadsskjema på www.mallorcatoppfotball.no. Du må også ha besvart alle våre spørsmål per mail i forbindelse med din søknad, og vært flink til å holde dialogen med Mallorca Toppfotball over lengre tid. Hvis du er under 18 år må foreldrene dine ha kontaktet oss.
 
Prøveuka er for deg som virkelig vurderer å bli en fremtidig elev på Mallorca Toppfotball, men som på det nåværende tidspunkt er for ung og går på videregående skole.
 
Prøveuka - hvorfor?
 
Ved å besøke oss i vinterferien vil du få et veldig godt innblikk i fotballskolens hverdag, og finne ut om Mallorca Toppfotball er noe for deg! Målet er at det skal bli lettere for deg å bestemme deg for om du ønsker å bli en fremtidig elev hos oss eller ikke. Samtidig får du en fantastisk god treningsuke, og mange fine opplevelser på Mallorca!
 
Det er en fin mulighet til å bedre kjent med trenere, ledere og våre spanske/norske fotballjenter. 
 
Vi ønsker alle foreldre hjertelig velkommen til å bli med datteren til Mallorca, for å se på forholdene. Gjerne kombinere det med en ferie. Det er en fin anledning til å møte oss i Mallorca Toppfotball.
 
Prøveuka - Hvilke muligheter gir det meg?
 
Dersom både du og Mallorca Toppfotball er fornøyde med hverandre, kan du få et tilbud om skoleplass mot slutten av prøveuka. 
 
Mallorca Toppfotball har startet med registreringer/ventelister for skoleåret 2019/2020 og 2020/2021. Det har vi gjort fordi vi stadig får søknader og henvendelser fra ivrige fotballjenter som fortsatt har 1-2 år igjen på videregående.
 
Prøveuka gir deg muligheten til å sikre deg skoleplass for fremtiden, slik at du kan spare opp penger til skoleavgiften. Ved å starte planleggingen et år eller to i forveien, så blir alt så mye lettere for deg. Ikke bare økonomisk, men i forhold til planlegging av fremtidig skolegang og fotballkarriere`. Sammen med dine foreldre kan dere planlegge ditt opphold på Mallorca Toppfotball.
 
Det vil gi deg motivasjon til å trene og gjøre det bra på skolen, fordi du har et stort mål og en fantastisk opplevelse foran deg! Når du vet at du skal på Mallorca Toppfotball er det lettere å ta seg en kveldsjobb, for å finasniere skoleavgiften.
 
Prøveuka - Hvordan blir opplegget for meg?
 
Du blir selvfølgelig et fullverdig medlem av Mallorca Toppfotballen-familien, og en del av vårt sportslig opplegg gjennom hele uken. Kort sagt, så får du bli med på absolutt alt Mallorca Toppfotball gjør denne uken. 
 
Høres dette spennende ut?
 
Har du lyst til å prøve ut Mallorca Toppfotball?
 
Les om oss på www.mallorcatoppfotball.no for å se om denne fotballskolen er noe for deg. Deretter må du sende oss en søknad via det elektroniske søknadsskjemaet, og besvare de spørsmålene vi sender til deg.
 
SEND SØKNAD NÅ!
Copyright © Mallorca Toppfotball