Prøvespill

Vi har drevet fotballskole i Alcudia i nærmere 20 år, og har en lang historie med stolte og sterke tradisjoner.

Opp gjennom årene har vi fått i stand prøvespill til våre elever i klubber som Ajax og Wimbledon, samt klubber i Østerike, Nederland, Tyskland, England, USA, Finland, Danmark, Sverige, Norge, Albania, Serbia og Spania.

Mallorca Toppfotball har et solid og bredt kontaktnett i mange land. Blant annet har vi et scouting-system på spillere, som både rekrutterer spillere inn og ut av Mallorca Toppfotball.

Vi benytter gjerne vårt kontaktnett for å hjelpe våre spillere, dersom de fortjener det. Det betyr at vi må vurdere spilleren som god nok på og utenfor banen. Det handler om gode prestasjoner på trening og kamp over tid, nivået spilleren ligger på, utmerkede treningsholdninger og personlige egenskaper. 

Vi ønsker å gi spillerne impulser til videre satsing mot en fremtidig fotball karriere, og det handler om å ta steg for steg! Disiplin, vinnervilje, innsats og stor grad av lærevillighet. Å innarbeide de rette personlige holdninger og innstillinger på og utenfor banen, er en forutsetning for og lykkes. For å utvikle de kvaliteter, som senere kan gi deg muligheten på et høyt nivå.

Utvalgte spillere på Mallora Toppfotball kan også få tilbud om å hospitere i spanske klubber. Hospitering i spansk klubb kan være for å få referanser på eget nivå, bli inkludert i spansk miljø, for opplevelsens skyld, eller med et mål om å spille seg til kontrakt.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball