Proffgruppa

Nå kan du søke om plass i vår nyopprettede Proffgruppe i Mallorca Toppfotball. Vi kan tilby de rette kandidatene å satse for fullt på fotball i Spania de neste to årene! 

Proffgruppa skal bestå av seks skandinaviske spillere som ønsker å binde seg opp til en meget spennende fotballsatsing i Spania. I første omgang frem til juli 2021 med muligheter for forlengelse. Proffgruppa er et samarbeid mellom Mallorca Toppfotball (fotballskolen) og F.C. Mallorca Toppfotball Femenina (spansk klubb). 

Proffgruppa i F.C. Mallorca Toppfotball søker spillere med erfaring fra toppnivå i Norge, Sverige eller Danmark! Men spillerne kan komme fra hvilket som helst EU-land.

Målsettingen er å heve prestasjonsevnen til A-laget i F.C. Mallorca Toppfotball som spiller i Segunda Divisiòn, for at klubben skal nå sine resultatmålsettinger om flere opprykk, og spill i Primera Divisiòn på sikt. Vi søker derfor spillere som kan bidra til at vår spanske klubb vinner flest mulig fotballkamper.

Målsettingen er også å skape et best mulig trenings- og utviklingsmiljø for våre elever fra Norge, som kommer på fotballskolen år etter år. Vi jakter kultursettere som setter standarden på og utenfor banen, og som vet hva som kreves på toppnivå. Vi søker derfor spillere som kan heve nivået på treninger og i hverdagen generelt.

For å kunne søke plass i proffgruppa gjelder følgende kriterier:

  1. Du må ha erfaring fra Toppserien eller tilsvarende, og/eller aldersbestemte landskamper.
  2. Du må kunne binde seg til en fotballsatsing i Mallorca Toppfotball frem til juli 2021.
  3. Du må ha fylt 18 år innen 1. august 2019.

Ønskede personlige egenskaper:

Spillerne i proffgruppa må ha et brennende ønske om å satse for fullt på fotball i utlandet, både gjennom en proffhverdag på fotballskolen, og via spill i spansk toppfotball gjennom vår spanske klubb F.C. Mallorca Toppfotball, som er tilknyttet fotballskolen. 

Spilleren må ha en meget sterk motivasjon for å bli/være toppspiller og bedrive toppidrett, samt trene med høy kvalitet og tilstedeværelse. Spilleren bør være en kultursetter på indre justice, og kunne sette standarden på hva som kreves for å være toppspiller. Spillerne i proffgruppa skal vise nye elever og de yngre spillerne vei, og gi de referanser på nivå og krav knyttet til det å være toppfotballspiller.

I Mallorca Toppfotball legges det stor vekt på ærlighet, pålitelighet, punktlighet og lojalitet når det kommer til utvelgelse av spillere til Proffgruppa. Vi ser derfor etter positive og samvittighetsfulle mennesketyper, som kan spre positiv energi i treningsgruppa, både på og utenfor banen. De må være dedikerte, disiplinerte, profesjonelle og strukturerte i treningshverdagen. Vi jakter ydmyke, lærevillige og tilpasningsdyktige fotballspillere, som har et sterkt ønske om og lykkes sammen med oss. 

Det er en selvfølge at spillerne følger enkle felles rammer, regler og retningslinjer. Spillerne må tåle ærlige og direkte tilbakemeldinger, kravstore trenere og medspillere, medgang og motgangsperioder, og ikke minst store treningsmengder. Vi stiller svært høye krav til vår elever og spillere, og da spesielt til de som tilhører Proffgruppa i Mallorca Toppfotball. Vi har store ambisjoner og høye målsettinger både for fotballskolen (enkeltspilleren) og klubben (laget), og kravene stilles deretter.

Mallorca Toppfotball trener 12-15 treningsøkter per uke pluss kamp, så spillerne må like å trene ekstremt masse. Dette via vår profesjonelle fotballskole for kvinner på den vakre, solfylte og idylliske ferieøya Mallorca. Perfekte treningsforhold med strender, topp kunstgressbane, fjellterreng, parker og trapper.

Proffgruppa vil bo på hotell, leve som heltidsproffer og trene under optimale treningsforhold. Mallorca Toppfotball tar fly til de fleste bortekamper, og spiller kamper på høyt nasjonalt nivå i Spania. Spillerne vil få tett oppfølging av trenere, være i medias søkelys gjennom Mallorca Toppfotball TV, og profileres flere ganger ukentlig.

Spillerne tilbys et unikt utviklingsopphold i Spania gjennom cirka 7 måneder, inkludert bo på hotell, og hele fotballutdanningen/fotballpraksisen ved Mallorca Toppfotball. De får en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania, med all oppfølging og utvikling dette medfører.

Ideelt for spillere som ønsker unike fotballopplevelser i Spania og et utenlandseventyr. Perfekt for de som ønsker å reise til Mallorca, for å få mest mulig utvikling. Dette via en helprofesjonell treningshverdag, og kampmatching på høyt nivå i utlandet. 

Størrelsen på stipendet vil avhenge av din spillererfaring, nivå, alder, våre sportslige definerte behov for spillertyper og ferdigheter. Spillerlogistikk, spillestil, og den langsiktige strategien i Mallorca Toppfotball de kommende årene er også av stor betydning. Det vil derfor bli avholdt intervjuer for å sikre inn at spilleren passer inn i vår filosofi, treningsmetodikker og spillestil. 

Sesongen i Spania starter 1. september, og planlegging for neste sesong er i gang for fullt i Mallorca Toppfotball. Spillerne tas inn fortløpende.

Interesserte kandidater som oppfyller inntakskriteriene for Proffgruppa, kan gjerne kontakte Mallorca Toppfotball. Send oss en e-post til:

post@mallorcatoppfotball.no

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball