Pris

Bildet: Tidligere IK Start og Mallorca Toppfotball, Joacim Emil Holtan.

Trenere og ledere er tilgjengelige 24 timer i døgnet under hele oppholdet på Mallorca. Den profesjonelle fotballopplæringen i utlandet inkluderer topptrenere, erfarne ledere, treninger, matching, undervisning, foredrag, spillersamtaler, møtelokaler, treningskort på topp moderne treningssenter, privatkamper mot spanske lag m.m.

Oppholdet i sydligere strøk tilbyr et perfekt klima og nydelige temperaturer, som gir elevene optimale og varierte treningsforhold. Fotballanlegg, treningssenter, svømmehall, fjell, strender, trapper, hav og parker. En helprofesjonell treningshverdag der alt ligger tilrette for at spillerne opplever store fremganger og utvikling, både sportslig og på det menneskelige plan.

Spillerne bor på et fint hotell med topp bostandard og har inkludert gratis Wifi, strøm, tv, sengetøy, håndklær og rengjøring. Elevene transporteres til og fra treninger, kamper, medisinsk behandling, butikk, utflukter og tur-retur flyplassen i Palma/hotellet m.m. Av utstyr får elevene windbreaker, treningsbukse, to shortser, to t-skjorter og to par strømper. I tillegg stiller skolen med grunnleggende felles sportslig og medisinsk utstyr, samt utlån av kampantrekk.  

Vi kan derfor tilby følgende inkludert i skoleavgiften:

 • Hotellopphold i perioden 2. januar - 27. februar 2021
 • Trenere og ledere tilgjengelige 24 timer i døgnet
 • To måneders fotballskole og proffsatsing i Spania
 • Topptrenere og helprofesjonell treningshverdag
 • Treningskort på topp moderne treningssenter
 • Perfekt klima og optimale treningsforhold
 • Proffe treningsantrekk til odel og eie
 • Wifi, strøm, tv, sengetøy, håndkler og rengjøring
 • Treninger, matching, undervisning og spillersamtaler
 • Transport i forbindelse med treninger, kamper m.m
 • Privatkamper mot spanske lag

Skoleavgiften inkluderer ikke:

Flybilletter, mat, forsikringer og individuelt medisinsk utstyr, som for eksempel daglig bruk av sportstape, strømpetape o.l.

Pris per elev: 45 000,-

 

Jonas Johansen

«Oppholdet på Mallorca ga en utrolig bra innflytelse på meg. Jeg fikk sjansen til å bo og leve livet alene, og jeg måtte ta vare på meg selv i 2 perfekte måneder. I tillegg til det, så møtte jeg mange fine, nye og gode mennesker som jeg fortsatt har kontakt med. Man reiser ikke bare til Mallorca for å trene og leve som de profesjonelle, men man knytter bånd til de man er rundt 24/7 og man må leve med dem, akkurat som de profesjonelle gjør.

«På Mallorca har man helt topp fasiliteter, med to baner, treningsstudio, fjell til å løpe i, lange trapper og en utrolig fin strand. Det å våkne til å spille fotball må jo være drømmen for en hver fotballspiller, og det får man gjøre på Mallorca Toppfotball.

«Trenerne er helt utrolige. De stiller opp og er der hvis man trenger dem på alle mulige måter, og opplegget de har er helt perfekt. Hver eneste trening er spesiell. De legger opp treningene slik en proff spiller ville hatt det, og man slipper ikke unna treningene selv om det er hardt.

«Slagord: ‘Jobben må gjøres.’

«Mallorca Toppfotball forandret livet mitt på bare 2 måneder, og jeg angrer ikke på at jeg dro nedover til varmere strøk.»

– Tidligere A-lagsspiller for Strømsgodset og elev ved Mallorca Toppfotball

Copyright © Mallorca Toppfotball