Personlig sponsor

Mallorca Toppfotball går nye veier for å utvikle fremtidens fotballspillere og legger nå tilrette for at hver enkelt elev kan tegne personlige sponsoravtaler. Vi ønsker å hjelpe til slik at alle kan nå drømmen om å bli toppspiller, eller nå lengst mulig som fotballspiller.

Ved siden av fotballen er det viktig å bygge opp et økonomisk grunnlag for hver enkelt. Dette gjelder for oppholdet på Mallorca og i årene som kommer. Vedrørende sponsorstøtte og reklame skal vi forklare hvordan det skal gjøres.

All sponsorstøtte du klarer å skaffe tilfaller deg! Ta kontakt med bedrifter som du eller din familie er kunde hos, eller familie/kjente som eier bedrifter. Hør om de vil støtte deg i din satsing på fotball. Vi kan tilby sponsorene reklame plassert på elevenes treningstøy, etter avtale med Mallorca Toppfotball. Alle sponsorer må godkjennes av Mallorca Toppfotball, da skolen har egne sponsorer og reklameplasser på tøyet. 

Veiledende priser for personlig sponsor-/reklame-støtte:

Shortser:

Shorts venstre lår (front): 4 500,- 

Shorts høyre lår (front): 4 500,-

Shorts bak (hele): 2 500

Treningsbuksen:

Bukse venstre lår (front): 2 500,-

Bukse høyre lår (front): 2 500,-

Treningsjakken:

Jakke høyre bryst (front): 3 500,-

Jakke venstre bryst (front): 3 500,-

Jakke bak: 3 500,-

T-skjorte:

T-skjorte (front/mave stort): 10 000,-

T-skjorte høyre bryst (front mindre): 7 500,- 

T-skjorte venstre bryst (front mindre): 7 500,-

Sokkene:

Sokker høyre: 1 500 ,- 

Sokker venstre: 1 500,-

Prisene er kun veiledende. Eleven og sponsoren kan avtale en høyere eller lavere pris. Elev og sponsor blir i samarbeid enige om hvem som betaler trykkekostnadene. Det er vanlig at sponsorene dekker utgiftene i forbindelse med det. Eleven vil få tilsendt alt av tøy i god tid før avreise til Mallorca, slik at man får trykket på sponsorene.

Vi håper Deres firma vil være interessert i vår satsing på unge, nordiske fotballspillere. All sponsorstøtte via personlige sponsoravtaler vil gå direkte til eleven.

 

Copyright © Mallorca Toppfotball