Mallorca Toppfotball Norge

 

Mallorca Toppfotball Norge

I 2020 startet vi opp Mallorca Toppfotball Norge, som er for norske fotballspillere mellom 13 og 17 år, som er bosatt i Norge. Vi tilbyr i hovedsak U14 og U17 Akademier, men vi har også et U19 Akademi. Akademiene er tilrettelagt for spillere som fremdeles går på ungdomsskole og videregående skole i Norge, og av den grunn ikke har anledning til å delta på vår fotballskole i Spania. Akademiene holdes i skoleferiene og i helger, og vil som oftest verken forstyrre deltakerens skolegang, og forhåpentligvis heller ikke klubb - og lagsaktivitet.

Akademiene tilbyr en helprofesjonell fotballsatsing, der du kan være med på hele utviklingsløpet til Mallorca Toppfotball. Det vil være en rød tråd fra du er 13-17 år i Norge, der du tilslutt kan få muligheten til å satse fotball på heltid i Spania. Akademiene vil bestå av ulike samlinger i løpet året, som til sammen vil utgjøre en helhet i vår fotballopplæring.

Mer informasjon

All informasjon om hvert enkelt Akademi finner du i høyremenyen på denne siden.Ta gjerne kontakt med Mallorca Toppfotball ved spørsmål.

Copyright © Mallorca Toppfotball