Om oss

 

Hvem er vi?

Mallorca Toppfotball er et profesjonelt fotballakademi i Alcúdia, Mallorca (Spania). Akademiet driver profesjonell satsing på fotball og er tilrettelagt for ambisiøse fotballspillere. Mallorca Toppfotball er et unikt og sensasjonelt satsingsprosjekt i Spania for skandinaviske fotballspillere. 14 fotballjenter og 14 fotballgutter i alderen 18-24 år flytter til utlandet for å leve som "fotballproffer". Fotballkonseptet forventer stor oppmerksomhet grunnet sin store X-faktor og eksklusivitet. Akademiet holdes i perioden 10. september - 10. mai hvert år.

F.C. Mallorca Toppfotball er en spansk klubb tilknyttet og underlagt akademiet, som har A-lag senior for både kvinner og menn. Lagene spiller i det spanske ligasystemet og består av elevene på akademiet og lokale spanske spillere. Klubben har eksistert siden 2016, og er registrert i det spanske fotballforbundet (RFEF i Madrid/nasjonalt nivå) og FFIB (på Mallorca/regionalt nivå), samt i idrettsforbundet i Spania.

For hvem?

Akademiet er for gutter og jenter mellom 16-24 år, som har ambisjoner om å bli toppspillere. Tilbudet passer for alle spillere som er ute etter mest mulig utvikling, og som er villig til å legge ned all den jobben som kreves både på og utenfor banen, for å bli så god som mulig. Har man høye ambisjoner som spiller, ønsker store fotballopplevelser i Spania og er opptatt av menneskelig utvikling, da er Mallorca Toppfotball det rette.

Hva tilbyr vi?

Våre nisjer og X-faktorer gjør at vi kan tilby elevene våre en unik fotballsatsing og toppidtrett i Spania!

Mallorca Toppfotball tilbyr en unik profftilværelse i Spania med internasjonal matching, og en hel sesong i det spanske ligasystemet. Fantastisk pre-season og utviklingsopphold på Mallorca gjennom hele vinterhalvåret. Den perfekte oppladningen til en ny sesong, oppstart i ny klubb eller prøvespill på nyåret.

Spillerne har en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania. De utvalgte spillerne får en unik mulighet til å satse fotball på heltid i utlandet, og til å utvikle seg i et profesjonelt trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid.

Vi tilbyr hovedakademiet som er 1-årig, og akademier på 6 måneder og 2 måneder. I tillegg arrangerer vi Mallorca Toppfotball Cup i vinterferien, prøveuker, og fotballskoler for spillere i alderen 13-16 år i skoleferiene. 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball