Mallorca Toppfotball Norge

I 2021 starter vi opp Mallorca Toppfotball Norge, som er for norske fotballjenter mellom 13 og 19 år, som er bosatt i Norge. Vi tilbyr U14, U17 og U19 Akademier for jenter. Akademiene er tilrettelagt for spillere som fremdeles går på ungdomsskole og videregående skole i Norge, og av den grunn ikke har anledning til å delta på våre fotballskoler i Spania. Akademiene holdes i skoleferiene, og vil som oftest verken forstyrre deltakerens skolegang, og forhåpentligvis heller ikke klubb - og lagsaktivitet.

Ved å bli en del av Mallorca Toppfotball Norge vil spilleren få et innblikk i profflivet ved Mallorca Toppfotball i Spania. Vi har drevet med profesjonell satsing på jente - og kvinnefotball i Spania gjennom mange år, og tilbyr nå et rendyrket, skreddersydd og spesialisert fotballakademi for jenter fra Norge. Treninger, foredrag, kamper og turneringer vil bli ledet av tidligere spillere i Spania, samt de erfarne og kompetente trenerne ved Mallorca Toppfotball.

Akademiene tilbyr en helprofesjonell fotballsatsing på jenter, der du kan være med på hele utviklingsløpet til Mallorca Toppfotball. Det vil være en rød tråd fra du er 13-19 år i Norge, der du tilslutt kan få muligheten til å satse fotball på heltid i Spania. Akademiene vil bestå av 4-6 Proffcamper i året, som til sammen vil utgjøre et årskurs i vår fotballopplæring.

Vi kan garantere deg et tilbud som er annerledes fra alt annet, og som vil fokusere på kvalitetstrening og personlig oppfølging. Vi ønsker samtidig å gi deg opplevelser og minner for livet, som kan resultere i muligheter for framtiden. Vårt mål er å hjelpe deg til å bli så god som mulig, samtidig som du har det gøy med fotball.

Velkommen til vårt kvalitetsopplegg som gir deg kvalitet, opplevelser og muligheter!

KVALITET - OPPLEVELSER - MULIGHETER

- sammen med Mallorca Toppfotball

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball