Målsettinger

1. Utvikle toppspillere

"Vi ønsker å utvikle hver enkelt elev, og gi den enkelte mer fotballerfaring på veien mot å bli en fremtidig toppspiller".

Med det menes å utvikle unge og lovende fotballspillere, og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspiller. Vi ønsker å gi eleven impulser og motivasjon til en videre satsing mot en fremtidig fotballkarrière. 

2. Utvikle mennesker

"Vi ønsker å utvikle hvert enkelt menneske, og gi den enkelte elev mer livserfaring på veien mot å bli et mer voksent og selvstendig individ".

Med det menes å se mennesket bak talentet, og forsøke å veilede elevene i små og store utfordringer som etter hvert vil møte de i hverdagen. Vi ønsker å gi elevene en forståelse av sammenhengen mellom det å utvikle seg som menneske, og det å utvikle seg som fotballspiller.

3. Skape opplevelser

"Vi ønsker å gi hver enkelt minner for livet, og muligheten til å knytte sterke vennskapsbånd, som kanskje vil vedvare for evig og alltid".

Med det menes å kunne se tilbake på oppholdet som innholdsrikt og unikt, og som noe av det beste som har skjedd hittil i livet. Vi ønsker at eleven skal føle at det var verdt all tiden, både på og utenfor fotballbanen.
 

Copyright © Mallorca Toppfotball