Mallorca Toppfotball Kvinner

Varighet: 8. september 2020 - 8. mai 2021.

SKANDINAVISK PROFFAKADEMI FOR KVINNER!

Drømmer du om å bli fotballproff i Spania? Nå har du sjansen!

Akademiet driver profesjonell satsing på kvinnefotball og er tilrettelagt for ambisiøse fotballjenter som ønsker en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania. Den helproffe treningshverdagen blir kombinert med spill for den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball, som er tilknyttet akademiet. Tilbudet er tilrettelagt for deg som ønsker en unik profftilværelse i Spania og en hel sesong i det spanske ligasystemet. De utvalgte elevene får en unik mulighet til å satse profesjonelt med trenere og spillere på heltid.  

F.C. Mallorca Toppfotball Femenina spiller i Primera Nacional i 2019/2020 - sesongen. Primera Nacional er nasjonalt nivå og toppfotball i Spania. De siste sesongene har våre jenter spilt mot spanske storklubber som F.C Barcelona, Espanyol og Zaragosa. Våre elever har spilt mot mange aldersbestemte landslagsspillere fra Spania, som både er verdensmestere og europamestere for Spania.

Målet er å gi elevene internasjonal matching, og verdifull fotballerfaring mot spanske lag og enkeltspillere. Vi ønsker å gi våre elever referanser fra utlandet, og fra en av verdens ledende fotballnasjoner. Det gir elevene gode læringsprosesser, og øving på det å være en profesjonell fotballspiller. 

Kamper i spansk liga gir mange utviklingsmuligheter og minnerike opplevelser på fotballbanen. Det er svært utviklende å få oppleve medspillere, motspillere og dommere med en annen fotballkultur enn i Skandinavia. Spill i spansk liga skaper unike fotballopplevelser, og er en fin måte å integrere oss på i det spanske samfunnet, språket og kulturen. 

Vi ønsker å utvikle unge og lovende fotballjenter, og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspiller. Vi ønsker å gi de impulser og motivasjon til en videre satsing mot en fremtidig fotballkarrière. Det tilbys en yrkesrettet praksis og fotballopplæring i hva som kreves for å bli toppspiller.

X-faktor: Unik profftilværelse i Spania med internasjonal matching og en hel sesong i det spanske ligasystemet! Spill i spansk liga skaper unike fotballopplevelser, og er et eksklusivt tilbud med stor X-faktor. Det betyr at elevene samlet sett får en utviklende fotballopplæring, og en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet. 

På kvinnesiden samarbeider vi dessuten med flere spanske og skandinaviske fotballklubber, hvor det blant annet finnes muligheter for hospitering og prøvespill. Vi arrangerer også enkelte treningskamper mot utvalgte spanske lag, og skandinaviske lag som er på treningsleir på Mallorca. Det er gode karrieremuligheter via Mallorca Toppfotball, som kan brukes som et springbrett til prøvespill og fotballstipender.

Trene med gutter!

De beste jentene på vårt akademi kan få tilbud om å hospiterere og trene med gutta, og det hender også at vi henter gutter inn på jentenes fellestreninger. Enkelte perioder slår vi sammen gutta og jentene. Det hever kvaliteten på treningene, og vil gi våre jenter ekstra god utvikling!

Våre tidligere elever:

Mallorca Toppfotball har hatt elever som har spilt eller spiller på aldersbestemte landslag og for toppklubber i Norge, Spania, Danmark, Sverige og Kypros. Våre tidligere elever spiller/har spilt i toppklubber som Vålerenga, F.C. Mallorca Toppfotball (Spania), Avaldsnes, Røa, Stabæk, Kolbotn, Sandviken, Urædd, Amazon Grimstad, Grei Kvinner Elite, Fart, Kongsvinger, Øvrevoll Hosle, Åsane, Hønefoss, Notviken IK DFF (Sverige), Collerense (Spania), Son Sardina (Spania), Atlètico Baleares (Spania), F.C Famagusta (Kypros), Fortuna Hjørring (Danmark) og Piteå IF DFF (Sverige).

 

Pris per elev: 69 000 NOK

Akademiavgiften inkluderer:
 • Hotell i Spania for hele perioden:
  • Inkludert strøm, tv, sengetøy, håndklær og rengjøring
  • Bosted i juleferien er ikke inkludert
 • Fotballutdanning og yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet:
  • Treninger, undervisning og oppfølging
  • Trenere og ledere m.m (ikke fysioterapeut)
  • Kamper F.C. Mallorca Toppfotball A
  • Transport
 • Spansk klubbfotball
  • Aktivitetsgebyr, kontingent og lisens
  • Overgang
  • Spansk fotballforsikring
  • Sportsavgifter
  • Transport til bortekamper m.m
  • Flybilletter til bortekamper i Spania
 • Fasiliteter:
  • Treningsanlegg, felles sportslig og medisinsk utstyr (ikke sportstape)
  • Treningstøy som strømper, shorts, bukse, t-skjorte og overdel
  • Kampantrekk disponibelt til kamper
Innmelding/depositum:
 

For å bekrefte akademiplassen innbetales et depositum (delbetaling 1) på 19 000 NOK til kontonummer 9015.16.86752 senest innen 14 dager etter at Mallorca Toppfotball har sendt deg et skriftelig tilbud om skoleplass. Dette depositumet er ikke refunderbart uansett årsak, samtidig som det sikrer deg plassen på Mallorca Toppfotball. Om depositumet ikke er innbetalt innen fristen frafaller automatisk plassen ved akademiet.

Øvrige innbetalinger:

15. april: 25 000 (delbetaling 2)

15. mai: 25 000 (delbetaling 3)

 

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball