Mallorca Toppfotball Skolecup

 

Mallorca Toppfotball arrangerer skolecup på Mallorca for norske Folkehøyskoler, Universiteter og Høyskoler vinter/vår 2024. Mallorca Toppfotball Skolecup legger vekt på å være nyskapende og utenom det vanlige. Vi har derfor noen nisjer som vil gjøre dette til en fantastisk og minnerik opplevelse, preget av profesjonalitet og kvalitet. Det er mulig å stille lag jenteklasse, gutteklasse, eller i Mix-klasse (gutter og jenter på samme lag).

Mallorca Toppfotball er selv en skole med samme alderssegment, så hva er vel bedre enn å invitere norske Folkehøyskoler, Universiteter og Høyskoler ned til vår unike fotballskole på Mallorca?

Mallorca Toppfotball Skolecup kommer til å bli en fantastisk happening for alle skolene som deltar, og må være den perfekte studieturen. Vi ønsker et tett samarbeid med skolene. Vi har kun plass til 5 skoler i hver klasse, som er jenteklassen, gutteklassen og mixklassen. 

Målgruppe: Norske Folkehøyskoler, Universiteter og høyskoler som skal på studietur.

 • Når: Vinteren/Våren 2024
 • Påmeldingsfrist: 1. mai 2023
 • Priser: Kommer høsten 2022

Vi har kun 5 plasser i hver av de tre klassene (jenteklassen, gutteklassen og mix-klassen). Så hvis denne turneringen er interessant, så bør man være ekstra tidlig ute. Det er først til mølla-prinsippet som gjelder.

 • Trekning
  Livetrekning av puljespillet på Mallorca Toppfotball sine mediaplattformer.
 • Kick Off og Avslutningsbankett
  Kick Off dagen før turneringen starter, og Avslutningsbankett den siste kvelden med prisutdelinger og diverse kåringer.

 • Mallorca Toppfotball TV
  Daglige nyheter, reportasjer, bildegallerier og intervjuer via Mallorca Toppfotball TV. Det vil også bli Mallorca Toppfotball Skolecup "Live- studio", som sender direkte fra spillerhotellet på kveldene.

 • Alcudia stadion
  Ny strøken kunstgressbane i januar 2017. Alt foregår på samme stadionanlegg. Det spilles kun en turneringskamp av gangen, slik at alle kan følge alle kampene i turneringen.

Mer informasjon

All informasjon om Mallorca Toppfotball Skolecup finner du i høyremenyen på denne siden.Ta gjerne kontakt med Mallorca Toppfotball ved spørsmål.

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball