Konsept

Hvem er vi?

Mallorca Toppfotball er en 6 måneders fotballskole i Alcudia, Mallorca (Spania). Målet for skolen er å utvikle unge, lovende fotballspillere og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspillere. Skolen driver profesjonell satsing på fotball, og arrangeres under vinterhalvåret. 

20 norske fotball talenter flytter til utlandet og Spania, for å satse profesjonelt på fotball i 6 måneder. Vi har et unikt konsept med stor X-faktor, og Mallorca Toppfotball er et stort satsingsprosjekt innen fotball. Skolen er norsk, og fotballskole i 6 måneder under optimale treningsforhold på den vakre og idylliske ferieøya Mallorca, er attraktivt og noe mange følger med på.
 

Vi har drevet fotballskolen på Mallorca i over 20 år, og har opparbeidet oss et solid og bredt kontaktnett i Spania. Vi har tette og gode relasjoner til fotballklubbene på Mallorca og i Barcelona. Skolen har lange tradisjoner og en stolt historie, noe som gir stor trygghet til elever og foreldre. Skolen er norsk.

For hvem?

Mallorca Toppfotball er for gutter og jenter i alderen 17-21 år, og består av maksimum 24 elever hvert år. Skolen er for spillere med ambisjoner om å bli toppspillere, og for de som ønsker mest mulig utvikling. Vårt konsept passer for alle spillere som er ute etter mest mulig utvikling, og som er villig til å legge ned all den jobben som kreves både på og utenfor banen, for å bli så god som mulig. Har man høye ambisjoner som spiller, ønsker store fotballopplevelser i Spania og er opptatt av menneskelig utvikling, da er Mallorca Toppfotball det rette.

Hva tilbyr vi?

Mallorca Toppfotball tilbyr en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet. De utvalgte spillerne får en unik sjanse til å satse profesjonelt på fotball, og til å utvikle seg i et topp trenings-og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid. Vår storsatsing på å utvikle fremtidens fotballspillere er annerledes og spennende, og vi har fokus på opplevelser, sportslig utvikling og menneskelig utvikling.

I løpet av oppholdet kan du virkelig toppe formen, og opparbeide deg et stort forsprang på dine konkurrenter. Tilbudet er skreddersydd for ambisiøse fotballspillere som ønsker 6 måneders fotballsatsing og pre-season i Spania gjennom hele vinterhalvåret.

Vi vektlegger kvalitet, opplevelser og muligheter.

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball