Om oss

Mallorca Toppfotball er en profesjonell fotballskole i Alcudia, Mallorca (Spania). Fotballskolen driver sin egen spanske fotballklubb, F.C. Mallorca Toppfotball, der elevene matches ukentlig i den spanske ligaen. Mallorca Toppfotball har lang erfaring med spansk toppfotball for kvinner, og har spilt mot storklubber som F.C Barcelona, Zaragoza og Espanyol. 

Fotballskolen i Spania driver profesjonell satsing på fotball og er tilrettelagt for ambisiøse fotballspillere som ønsker en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania. De utvalgte elevene får en unik mulighet til å satse profesjonelt med trenere og spillere på heltid, og til å utvikle seg i et profesjonelt trenings- og utviklingsmiljø. 

Vi tilbyr fotballskoler på 2 og 6 måneder, samt vår eksklusive 1-årig fotballskole, som inkluderer internasjonal matching og en hel sesong i det spanske ligasystemet. Fotballskolen tilbyr en yrkesrettet praksis og fotballopplæring i hva som kreves for å bli toppspiller og utenlandsproff.

I 2021 starter vi opp Mallorca Toppfotball Norge, som er for norske fotballjenter mellom 13 og 19 år, som er bosatt i Norge. Vi tilbyr U14, U17 og U19 Akademi for jenter. Disse akademiene er tilrettelagt for spillere som fremdeles går på ungdomsskole og videregående skole i Norge, og av den grunn ikke har anledning for å delta på våre fotballskoler i Spania. Akademiene holdes i skoleferiene.

KVALITET - OPPLEVELSER - MULIGHETER

- sammen med Mallorca Toppfotball

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball