Klubben

Fotballakademiet samarbeider med den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball, som spiller i Segunda Divisiòn (nivå 2 i Spania).

Det gir elevene en optimal og helprofesjonell trenings-og kamphverdag, og de får muligheten til å kombinere akademiet med spansk toppfotball. Det betyr at de samlet sett får en utviklende fotballopplæring, og en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet.

Målsettingen med F.C. Mallorca Toppfotball er å gi våre elever matching i spansk liga. Spill i spansk liga skaper unike fotballopplevelser, og er et eksklusivt tilbud med stor X-faktor. Denne arenaen vil gi mange utviklingsmuligheter og minnerike opplevelser på fotballbanen.

Matchingen i spansk liga gir obligatoriske kamper og internasjonal erfaring mot spanske lag og enkeltspillere. Det er utviklende å få oppleve medspillere, motspillere og dommere med en annen fotballkultur enn i Norge. Det er også en fin måte å integrere oss på i det spanske samfunnet, språket og kulturen.

Klubben ble stiftet i 2016 og stilte A-lag for kvinner i det spanske seriesystemet både i 2016/2017- sesongen og 2017/2018- sesongen. Lagene bestod av norske elever og lokale spanske spillere fra nordsiden av Mallorca. Klubben er på vei opp – og er i ferd med å skape noe helt unikt for kvinnespillere. Klubben rykket opp til nivå 2 i Spania i 2018, som er toppfotball og nasjonal serie i Spania. En av klubbens motstandere i 2018/2019 vil dermed hete F.C. Barcelona (B).

Klubblaget på kvinnesiden har hatt en fantastisk ferd! Suksessen gjør at Mallorca Toppfotball kan tilby sine elever en fantastisk kamparena. Elevene gis internasjonal matching på høyt nivå i Spania gjennom en hel sesong i det spanske ligasystemet.

I 2018/2019 stiller klubben også B-lag på kvinnesiden, og starter opp med både ungdomsgrupper og barnefotball for lokale spanske fotballjenter.

Send oss en henvendelse