Kamp

Fotballakademiet er tilknyttet den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball.

Målsettingen med samarbeidet er å gi våre elever kamper hver uke og en hel sesong i spansk liga. Kampene i Spania gir elevene referanser, erfaring og internasjonal matching mot spanske lag og enkeltspillere. Det er svært utviklende å få oppleve medspillere, motspillere og dommere med en annen fotballkultur. Det gir elevene gode læringsprosesser og øving på det å være en profesjonell fotballspiller.

F.C. Mallorca Toppfotball bidrar til å gi våre elever en optimal og helprofesjonell trenings- og kamphverdag, der de får muligheten til å kombinere akademiet med å få spille offisielle seriekamper i spansk fotball. Kamper i spansk liga skaper unike fotballopplevelser, og er et eksklusivt tilbud med stor X-faktor.
 
Denne arenaen vil gi mange utviklingsmuligheter og minnerike opplevelser på fotballbanen. Det er også en fin måte å integrere oss på i det spanske samfunnet, språket og kulturen. Det betyr at elevene samlet sett får en utviklende fotballopplæring, og en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball