Juleferien

Endelige datoer for juleferien kommer når terminlistene og kampoppsettet i Primera Nacional Femenina blir offentliggjort. Det kan variere når oppsettet kommer, men det forventes å være klart rundt 15. august.

De som ønsker seg hjem i julen får lov til det, og det er noe vi anbefaler. Det kan være greit å reise hjem på juleferie for å treffe familie og venner, før man går løs på nye intensive måneder etter nyttår. Juleferien er en viktig del av det å opparbeide seg overskudd både fysisk og mentalt.

Av hensyn til alle sammen, seriespillet, treningskamper og det sportslige opplegget, så kan vi dessverre ikke gi fritak til å reise hjem tidligere på juleferie. Dette for å ivareta alles interesser, og kvalitetssikre slik at skoletilbudet skal være best mulig for alle hele tiden.

Juleferien starter en av de nærmeste dagene etter siste seriekamp før jul. Siste seriekamp før jul spilles som oftest i tidsrommet 15 - 22.desember. I 2018 spilte vi siste kamp før jul den 22. desember. I 2019 spiller vi siste kamp den 15. desember, så dette kan variere fra skoleår til skoleår. Juleferien er 14-18 dager.

Juleferien for skoleåret 2019/2020 blir fra 18. desember 2019 - 4. januar 2020.

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball