Joana Cifre Roig: Sekretær/Koordinator

Joana Cifre Roig har vært med siden oppstarten av Mallorca Toppfotball, og vært med å bygge opp den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball Femenina. Hun er den viktigste enkeltpersonen i oppbyggingen av F.C. Mallorca Toppfotball. Hun har vært med på alt fra å stifte klubben til å være en avgjørende person i suksessen bak opprykket til Segunda Divisiòn.

Joana har hatt mye av det administrative og praktiske ansvaret i F.C. Mallorca Toppfotball. I snart fem år har hun hatt kontakt med fotballforbundet og motstanderlag, ansvar for alle reiser til bortekamper, overganger, kamptider og annet viktig papirarbeid.

Siden planleggingsfasen av Mallorca Toppfotball i 2014 har hun vært en viktig rådgiver, samtalepartner og konsulent inn i arbeidet med nye spillere, foreldresamtaler og kontakt inn mot kommunen i Alcudia. Joana er initiativtaker og hovedansvarlig for den nylige oppbyggingen av F.C.Mallorca Toppfotball B, og vært informasjon-og kommunikasjonsansvarlig i det arbeidet. Alle lokale fotballjenter i Alcùdia kan takke Joana for at de har fått et fotballtilbud i sin egen landsby. 

Joana (t.v.) og Nati (t.h.) mottar prisen for opprykket til Segunda División av sjefen for kvinnefotball på Mallorca, Chus.

Copyright © Mallorca Toppfotball