Opptakskrav

Bildet: Tidligere Strømsgodset, Mallorca Toppfotball og Xilvar (Spania), Anders Nikolai Bærug Ødeverp.

Vår fotballskole er for både gutter og jenter, og er for de som har ambisjoner om å bli toppspillere. De utvalgte elevene får en fantastisk mulighet til å satse fotball på heltid i utlandet, og til å utvikle seg i et profesjonelt trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid. 

Inntaksregler:

  • Gutter og jenter mellom 18 og 23 år (18 år før 1. august)
  • Spillere fra Norge, Sverige og Danmark
  • Ambisjoner om å bli toppspiller
  • Intervjuer i opptaksprosessen
  • Alkohol og tobakk er strengt forbudt
  • Det vil inngås en skriftelig avtale for oppholdet på fotballskolen med hver enkelt elev

Det forventes at eleven er villig til å satse for fullt på fotball, og har motivasjon til å satse fotball i utlandet. Det forventes at eleven liker å trene mye, møter i meget god fysisk form, og er innstilt på å gjøre alt det som kreves for å bli toppspiller.

 

Erik Alexandersson

«Mallorca Toppfotball visade mig vad som kravs for att bli en professionell fotbollspelare. Jag hade privilegiet att få trana sida vid sida med spelare av høgste kaliber som alle hade en sak gemensamt, fotbollen. Jag var omringad av professionella tranare som pressade mig til fysiska, men fremfor allt psykiske nivåer som jag inte trodde jag kunde nå. Min tid på Mallorca gjorde det møjligt for mig att ta neste steg i min fotballkarrier, och jag ar forevigt tacksam for lardommarna jag mottog, och realtionerna jag byggde under denna tid.»

– Tidligere Torslanda i Divisjon 1 i Sverige, Drexel Dragons i USA og Suburbs FC i New Zealand

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball