Bosted

Mallorca Toppfotball bor på Ona Aucanada Club, som er et av Alcudias beste hotellkomplekser. Hotellet ligger i stille og rolige omgivelser i Villa-strøket i Alcanada, som kun er 10 minutters gange fra havnesentrum, hvor alle resturantene og butikkene ligger. Det er 200 meter til Middelhavet og nærmeste strand.

Alle leilighetene er romslige med oppholdsrom, soverom, bad og moderne kjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med blant annet store kjøleskap, fryser, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin. I tillegg har alle leilighetene terasse eller balkong med god plass.

Under mesteparten av oppholdet bor elevene i store og flotte leilighetsvillaer på 118 kvm fordelt på 2-3 etasjer. Leilighetene inneholder kjøkken, stue, spisestue, tre bad, tre soverom, tre balkonger + takterasse og holder høy standard. Det er tv i stuen og på de fleste soverommene. Ellers har hotellkomplekset tre bassenger, restaurant, spa-avdeling, treningsstudio, et større konferanserom, samt god resepsjonstjeneste. Elevene har gratis internet så alt ligger tilrette for nettstudier, for de som måtte ønske det.

I hver leilighet bor det tilsammen seks elever. To elever deler soverom. Innkjøp av sunn og god mat skjer i lokale matbutikker med høy standard, og elevene får innføring i økonimiske og smarte innkjøp. Leilighetene er perfekte til matlaging, og alt er tilrettelagt for et sunt, godt og variert kosthold. Elevene får et grunnleggende kurs i matlaging.

Det finnes vaskemaskiner i alle leilighetene, så vask av tøy er ingen problem. Elevene kjøper selv inn vaskemiddel, og vasker klær så ofte de vil. Hotellet har rengjøring av leilighetene en gang per uke, og skifter samtidig håndkler og sengetøy.

Mallorca Toppfotball og Ona Aucanada Club har tydelige regler for bruk av leilighetene, og har ukentlig romskjekker som en del av opplegget ved fotballskolen.

Mallorca Toppfotball transporterer elevene til og fra hotellet i forbindelse med fotballtreningene.

Les mer og se flere bilder fra Ona Aucanada Club HER

I 2017 var Vålerenga Damer fra Toppserien på treningsleir via Mallorca Toppfotball. Nedenfor kan du se videoer og uttalelser fra Vålerengas spillere.

1. Theresa Nielsen (A-landslagsspiller for Danmark)

2. Jennie Nordin (U23-landslagsspiller for Sverige):

Copyright © Mallorca Toppfotball