U19 Akademi Jenter

Mallorca Toppfotball Norge, U19 Akademi: 2021/2022

På U19 Akademiet vil spilleren få et innblikk i profflivet ved Mallorca Toppfotball i Spania. Vi har drevet med profesjonell satsing på jente - og kvinnefotball i Spania gjennom mange år, og tilbyr nå et rendyrket og spesialisert fotballakademi for jenter fra Norge. Treninger, kamper, foredrag og turneringer vil bli ledet av tidligere spillere i Mallorca Toppfotball i Spania, sammen med de erfarne og kompetente trenerne ved Mallorca Toppfotball.

U19 Akademiet er tilrettelagt for jentespillere fra hele landet, som ønsker å utvikle seg mest mulig. Akademiet vil bestå av fire Proffcamper i løpet av året, som til sammen vil utgjøre vår U19 - fotballopplæring for jenter født i 2002, 2003 og 2004. Deltakerne på vårt U19 Akademi får muligheten til å spille turneringer for Mallorca Toppfotball i inn - og utland.

U19 Akademiet passer for spillere som ønsker kvalitet, opplevelser og muligheter. Vi gir deg den ekstra oppmerksomheten du fortjener. Mallorca Toppfotball skal levere høy kvalitet og faglig innhold, som kan være med på å utvikle og motivere de jentespillerne som vil satse på fotball. 

U19 Akademiet til Mallorca Toppfotball tilbyr fire Proffcamper i 2021/2022. Du velger selv om du ønsker å delta på alle samlingene. Det er ingen krav om å delta på alt, og du står fritt til å velge ut enkelte samlinger.

Informasjon om Proffcamp 1, 2, 3 og 4 finner du etterhvert i menyen til høyre på denne siden.

KVALITET - OPPLEVELSER - MULIGHETER

- sammen med Mallorca Toppfotball

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball