Historie

Mallorca Toppfotball og vårt team har drevet profesjonell satsing på fotball i Alcudia på Mallorca i snart 20 år. 
 
Vi har fått i stand prøvespill til våre spillere i klubber som Ajax og Wimbledon, samt klubber i Østerike, Nederland, Tyskland, England, USA, Finland, Danmark, Sverige, Norge, Albania, Serbia og Spania. Vi har bidratt til å få spillere inn på A-lagsnivå i klubber som blant andre Rosenborg, Brann, Strømsgodset, Molde, Bodø/Glimt, Sogndal, Åsane, Torslanda, Sandnes Ulf, Drexel Dragons, Sandefjord, Skeid og Bryne, samt til A-landslaget for kvinner.
 
Våre herrespillere har kommet fra toppklubber som blant andre Vålerenga, Strømsgodset, Mjøndalen, Start, Strømmen, Sandefjord, Bryne, Bodø/Glimt, Viking og Brann, samt fra aldersbestemte landslag.
 
Våre damespillere har tidligere vært i toppklubber som blant andre Vålerenga, Røa, Kolbotn, Stabæk, Urædd, Amazon Grimstad, Sandviken, Avaldsnes, Son Sardina og Collerense, samt fra aldersbestemt landslag. 
 
Mallorca Toppfotball har bred og god erfaring i daglig oppfølging av og ansvar for landslagsspillere, så vi har opparbeidet oss god erfaring med å utvikle unge spillere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Mallorca Toppfotball har kontakter mange steder i verden, og har opparbeidet seg gode relasjoner og et stort kontaktnett på Mallorca.
 
Kort om fotballskolenes historie i Alcudia på Mallorca i årstall og navn:
 
2015-2018: Mallorca Toppfotball (1-årig fotballskole + tilbud om spansk klubbfotball)
2005-2014: Scandinavian Football School (2 måneders og 6 måneders fotballskoler)
1999-2004: Team Fotballtalent Mallorca (2 måneders og 6 måneders fotballskoler)

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball