Fotballkarrière

Bildet: Tidligere Sandviken IL, Mallorca Toppfotball, FC. Famagusta (Kypros), Joventut Almassora (Spania) og landslagsspiller for Norge, Ylva Magnusson Svendsen.

Fotball er et yrke og profesjon der man i ung alder må ta et veivalg. Et yrkesvalg og karrierevalg. Fotball livet er kort og hvis man ønsker å bli profesjonell fotballspiller, må man gripe muligheten før det er for sent.  Ta ansvar for egen utvikling og gjøre de tiltak som kreves, selv om det aldri finnes noen garantier for og lykkes.

Men det er tross alt bedre å planlegge suksess, gjøre det som kreves og jobbe utfra det, enn å planlegge og mislykkes og ikke være villig til å gjøre det som kreves. Fotball dreier seg om en begrenset del av ditt liv, mens utdanning og jobb kan man drive med resten av sitt liv.

En spillerkarriere varer som regel fra man er i starten av 20-årene og fram til man er rundt 35 år. Derfor haster det for en 17- åring å satse for fullt dersom ambisjonen og målsettingen er å bli toppspiller. Den muligheten er kun en bestemt del av livet og sjansen må gripes her og nå. For noen kan dette bety å sette skole og utdanning på vent i ett år eller ta den over flere år. Elevene står fritt til å ta nettbasert utdanning eller å ha egne avtaler med respektive skoler.

Fotball kan være et godt lønnet yrke. For de som virkelig lykkes er lønningene generelt meget gode. For de beste er lønningene skyhøye og man kan på kort tid tjene mer enn de fleste gjør i løpet av et helt liv. I tillegg er det høy status å være en profesjonell fotballspiller. Fotball er en av verdens største idretter og en av de beste merkevarene for publikum, tv, media og sponsorer. Interessen for fotball er unik og vanvittig verden over.

Etter endt spillerkarriere er jobbmulighetene mange. Som trener, spillerutvikler eller lederroller i fotballklubber. Det blir stadig flere og flere jobbmuligheter innen fotball. Ikke bare på toppnivå, men i både barnefotball og ungdomsfotball. Spesielt om man er bevisst på å ta trener-og lederutdanning innen fotball samtidig som man spiller aktivt.

Man opparbeider seg kontaktnett, lever av hobby og får fantastiske opplevelser og livserfaring. Tenk å få spille for fulle tribuner. Følelsen av å gå ut på gressmatten i det alle roper navnet ditt. Det å være en spiller som får oppleve sine drømmer i virkeligheten. Alt er faktisk opp til deg, men du må gjøre det som skal til for å lykkes. Mallorca Toppfotball har som målsetting å hjelpe deg på denne ferden.

Prioriteringene kan være harde til tider og realitetene likeså. Alle har ikke muligheten til å reise til utlandet på vår fotballskole. Og har man ikke mulighet, så har man ikke mulighet. Så enkelt er det. Men har man den minste muligheten til å reise på Mallorca Toppfotball, så bør man ikke la denne sjansen gå fra seg. Dersom vårt tilbud anses som spennende og du har ambisjoner som fotballspiller, anbefaler vi alle og ofre det de kan for å få det til. Fotballskolen er ideell for de som ønsker å investere i egen utvikling, for å realisere sine personlige målsettinger og drømmer for framtiden.

Copyright © Mallorca Toppfotball