Familieweekend

Familieweekend:

Mallorca Toppfotball inviterer elevenes familer til en weekend på Mallorca!

Mallorca Toppfotball har et enkelt og frivillig opplegg i forbindelse med en hjemmekamp i Alcùdia. Vårt opplegg er kort og enkelt, så det er mye tid til å være sammen med sin datter, og få seg noen fridager på Mallorca. Samtidig kan foreldrene treffe hverandre, og oss i Mallorca Toppfotball.

Hvor lenge man ønsker å være på Mallorca, er selvfølgelig helt opp til familiene selv. Mallorca Toppfotball har lagt opp til lørdag - onsdag. Dette siden direkteflyvningene med Norwegian til og fra Oslo og Palma De Mallorca er på disse dagene. Men det er også for å begrense antall fridager fra jobb, og samtidig sørge for at familiene får anledning til å se F.C. Mallorca Toppfotball i en hjemmekamp på Alcùdia stadion. Kampene er på søndager klokken 12:00.

Det går selvfølgelig an å komme ned i forkant eller bli igjen i etterkant, dersom man ønsker det. Enten for å følge treninger, eller bare for å nyte noen velfortjente fridager. All familie er velkommen!

Eksempel på vår familieweekend kan være:

Lørdag: Ankomst og familedag (elevene har fri)

Søndag:

09:30: Spillermøte (familiene er invitert)

12:00: Kamp (familiene overværer kampen)

20:00: Middag for elever og familiene (pris per person kommer senere).

Mandag:

Fast fridag for elever og trenere i Mallorca Toppfotball. Fin dag for familiene til å være sammen med sine egne.

Tirsdag: 

13:00 - 14:00: Mallorca Toppfotball inviterer foreldre til en presentasjon/foredrag og informasjon om Mallorca Toppfotball.

Jentene har tre treningsøkter og det er gode muligheter for å få med seg økter på fotballbanen, stranden eller i helsestudio. Det kan være vi endrer treningstider noe, slik at familiene kan nyte frokost, lunsj og middager sammen med sine egne.

Onsdag:

Hjemreise

Praktisk:

Interesserte kan sende oss mail fortløpende: post@mallorcatoppfotball.no. Selv om familiene kjøper og bestiller turene på egenhånd, så vil vi gjerne har oversikten for å vite hvem som kommer.

Datoer for Familieweekend blir presentert rundt 15. august.

Velkommen til Mallorca!

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball