Familiebesøk

Familie og venner må svært gjerne komme på besøk til elevene. Enten om dere ordner bosted på egenhånd, eller om dere ønsker å høre med Mallorca Toppfotball om de kan være behjelpelige. Når det gjelder besøk, så er det ikke tillatt å ha familie og venner til overnatting i leilighetene til elevene.

Besøk kan skje når som helst så lenge eleven følger oppsatte timeplaner og sportslig opplegg. De første seks ukene er ekstra krevende for elevene på mange måter, og elevene er veldig opptatt. Det gis blant annet ingen fritak fra noen aktiviteter i denne perioden av Mallorca Toppfotball. Samtidig er september og oktober varme og fine måneder, så vi har full forståelse for om familie ønsker å komme på besøk også i denne perioden. 

Oppstarten krever mye energi og vi ønsker å innarbeide de holdninger, vaner og innstillinger som kreves for å bli toppspiller. Det handler om strukturer, systemer og disiplin i hverdagen. Å møte nye mennesker, bli kjent med nye medelever og tilpasse seg nye trenere tar energi i starten. Det er viktig å ha rett fokus og overskudd når man skal tilpasse seg den nye hverdagen hos oss.

På vår 1-årige fotballskole spilles det kamper i den spanske ligaen. De aller fleste bortekampene spilles i Barcelona - området, og det innebærer at vi stort sett tar fly til bortekampene. Så dersom dere ønsker å se en kamp, så anbefaler vi sterkt å velge et tidspunkt når vi har hjemmekamp. Nesten alle våre bortekamper går andre steder i Spania enn på Mallorca. Det kan også være at elevene er vekke fra Mallorca i 1-2 dager i forbindelse med bortekamper. 

Vi anbefaler alle som ønsker å besøke våre elever til å planlegge godt, og forhøre seg med både eleven og Mallorca Toppfotball i forhold hvordan det passer inn i vårt opplegg.

Velkommen til Mallorca! 

Copyright © Mallorca Toppfotball