F.C. Mallorca Toppfotball Femenina

Fotballskolen samarbeider med den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball, som spiller i Segunda Divisiòn (nivå 2 i Spania).

F.C. Mallorca Toppfotball stiller med A-lag og B-lag kvinner i det spanske seriesystemet. Begge lag består av både skandinaviske og spanske spillere.

Vi er på vei opp – og vi er i ferd med å skape noe helt unikt for skandinaviske kvinnespillere. Vi rykket opp til nivå 2 i Spania i 2018, som er toppfotball og nasjonal serie i Spania. En av våre motstandere i 2018/2019 vil dermed hete F.C. Barcelona (B).

Målsettingen med F.C. Mallorca Toppfotball er å gi våre elever matching i spansk liga. Spill i spansk liga skaper unike fotballopplevelser, og er et eksklusivt tilbud med stor X-faktor. Denne arenaen vil gi mange utviklingsmuligheter og minnerike opplevelser på fotballbanen.
 
Matchingen i spansk liga gir obligatoriske kamper og internasjonal erfaring mot spanske lag og enkeltspillere. Det er utviklende å få oppleve medspillere, motspillere og dommere med en annen fotballkultur enn i Skandinavia. Det er også en fin måte å integrere oss på i det spanske samfunnet, språket og kulturen.

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball