Menneskelig utvikling

Livserfaring

  • Menneskelig utvikling

Målet er å utvikle hvert enkelt menneske, og gi den enkelte elev mer livserfaring på veien mot å bli et mer voksent og selvstendig individ. Med det menes å se mennesket bak talentet, og forsøke å veilede elevene i små og store utfordringer som etter hvert vil møte de i hverdagen. Vi ønsker å gi elevene en forståelse av sammenhengen mellom det å utvikle seg som menneske, og det å utvikle seg som fotballspiller.

Det å skulle flytte hjemmefra og bo for seg selv, er noe som blir mer og mer vanlig blant unge fotballspillere. Flere opplever det som en utfordrende del av hverdagen å planlegge innkjøp mat, stå for matlaging, styre egen økonomi, vaske klær og holde leiligheten ryddig og ren. Vi legger derfor stor vekt på å forberede elevene på nettopp denne delen av hverdagen. Vi er opptatt av å innarbeide sunne og gode vaner, som bygger opp under en god skole - og treningshverdag.

Det handler om å optimalisere egen sportslig utvikling.

Å bo i utlandet over såpass lang tid er en fin læringsprosess, der elevene får gode muligheter til personlig utvikling og sosiale tilpasninger i møte med nye mennesker, nye omgivelser og et nytt miljø. På Mallorca Toppfotball får eleven muligheten til å utvikle seg som menneske i trygge omgivelser og i et sunt toppidrettsmiljø. 

Målet er stadig å forbedre og utvikle seg som fotballspiller og som menneske.

 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball