Cesar Parra Sanchez: Trener/Spillerutvikler

Cesar Parra Sanchez har trenererfaring etter flere år som trener i U:E Alcudia, som er den lokale fotballklubben i Alcudia. Han går inn i sit fjerde år som trener i F.C. Mallorca Toppfotball. Cecar er en lojal og viktig del av F.C. Mallorca Toppfotball, og har trenerasvaret for de spanske spillerne hver sommer. I juni, juli og august hvert år, sørger han for at de spanske jentene har formen inn til de norske jentene kommer i september.

Cesar har A-lagstreninger noen ganger i uken gjennom hele året, for å gi våre norske elever spanske impulser i treningsarbeidet. Han er hovedtrener for F.C. Mallorca Toppfotball B, og er ansvarlig for å utvikle spanske jenter mellom 7-12 år. Cesar er også en av flere hjelpetrenere på A-laget i Segunda Divisiòn.

Cesar har blitt veldig glad i prosjektet til Mallorca Toppfotball og yter alltid til det beste for klubben. Som de fleste andre i trenerteamet vårt, står han for kontiunuitet og stabilitet, og har et brennende engasjement for spillerutvikling. Kompetansen og logsitikken inn mot spanske spillere, og bidraget som trener, gjør han til en viktig mann for Mallorca Toppfotball. 

 

Copyright © Mallorca Toppfotball