Bli sponsor

Introduksjon

Mallorca Toppfotball er en 1- årig fotballskole på Mallorca for norske fotballjenter. På Mallorca Toppfotball tilbys jentene en profftilværelse i utlandet og spill i den spanske ligaen. Fotballskolen har sin egen spanske fotballklubb F.C. Mallorca Toppfotball. 

Målsettinger

  • Vi skal til toppen av spansk damefotball
  • Vår kvinnesatsing skal bli det mest profilerte damefotball-prosjektet for norske spillere
  • Vi skal utvikle toppspillere og skape unike fotballopplevelser

Resultater

Vi startet opp i det spanske ligasystemet sesongen 2016/2017 og meningen var å starte på nivå 4 i Spania. Men på grunn av vår helprofesjonelle fotballsatsing, så valgte det spanske forbundet å flytte oss direkte opp til nivå 3.

Det var et riktig valg for i 2016/2017-sesongen havnet vi på 2.plass i serien og var 4 poeng bak vinneren. Vi endte opp på 52 poeng og vant 17 kamper, spilte 1 uavgjort og tapte 2 kamper. Vi scoret 65 mål og slapp inn 19.

Målsettingen for 2017/2018-sesongen var opprykk til nest øverste nivå i Spania. Vi vant serien etter 19 seire, 4 uavgjort og kun 1 tapt kamp. Det ble 61 poeng! Vi scoret 97 mål og slapp kun inn 11.

Opprykket til nivå 2 i Spania var et faktum, noe som er toppfotball og nasjonal serie i Spania. Det bor drøye 50 millioner mennesker i Spania, som er en av verdens beste fotballnasjoner. En av våre motstandere i 2018/2019 vil dermed hete F.C. Barcelona (B). Har folk i Norge forstått hvilken prestasjon dette her?

Planleggingen av 2018/2019 var dermed igang!

På vei opp og fram! 

Mallorca Toppfotball er på vei opp og fram – og vår kvinnesatsing er noe helt unikt. Kvinnesatsingen har blitt flaggskipet i Mallorca Toppfotball med bakgrunn i de siste årene med suksess! Vi har ekspandert kraftig ved å bygge opp en 1-årig fotballskole på Mallorca for kvinnelige fotballspillere, og samtidig bygget opp en spansk fotballklubb. I april 2018 rykket dette norsk/spanske damelaget opp til Segunda Divisiòn og nivå 2 i Spania.

Nå har vi også opprettet et B-lag for å gi lokale spanske jenter i Alcùdia et godt fotballtilbud. Vi har oppnådd fantastiske resultater i løpet av to sesonger, og for oss har "det spanske eventyret" såvidt startet.

Identitet og merkevarebygging

Vår identitet er blitt bygget opp rundt en profesjonell satsing på kvinnefotball, og nettopp på grunn av denne satsingen begynner Mallorca Toppfotball å opparbeide seg et navn. I løpet av det siste året har det blitt en ytterligere spissing i satsingen for fotballjentene, og 17. mai 2018 ble Mallorca Toppfotball en ren kvinnesatsing.

Unikt satsingsprosjekt med stor X-faktor

Vi håper den rette sponsoren ser at dette er et unikt satsingsprosjekt på norske fotballjenter, og at denne nyskapningen har x-faktor! Om en sponsor ser potensialet i oss og synes dette virker spennende, så er det nok et riktig tidspunkt å komme inn på.  Det er også et veldig riktig tidspunkt for Mallorca Toppfotball å få inn sponsorer på.

Profilering og merverdier

Om det skulle være av interesse og bli sponsor for Mallorca Toppfotball, så vil vi forsøke å profilere bedriften så hyppig som mulig og på en best mulig måte. Målsettingen må være å skape merverdier for begge parter. For å kvalitetssikre blant annet dette har Mallorca Toppfotball en strategi- og handlingsplan som inneholder medieplan, sponsorplan og markedsplan.

Søker sponsorer og samarbeidspartnere

Vi har startet jakten på èn større hovedsponsor. Vi har allerede på plass flere draktsponsorer og kampsponsorer. Utover det har vi mange spennende og ulike former for sponsorpakker og profilering av samarbeidspartnere. Vi presenterer oss gjerne nærmere om ønskelig.

Blir dere med på vårt spanske eventyr?

Vil dere bidra til at fotballjenter kan få en helprofesjonell treningshverdag? Ønsker dere å være med på å utvikle norske fotballjenter?

Synes din bedrift at jenter fortjener samme muligheter som gutter? Vil dere hjelpe de norske jentene til å satse fotball på heltid?

Ta kontakt på post@mallorcatoppfotball.no

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball