B-lag Kvinner

Introduksjon

Mallorca Toppfotball B skal i hovedsak bestå av lokale spanske jenter mellom 13 og 19 år. Det vil også fungere som en matchingsarena for de norske jentene som ikke spiller A-kamp. Med to lag kan vi tilby to spillerutviklingsarenaer, der man matches ut fra nivået man ligger på.

Laget skal spille i regional serie på Mallorca, og er i all hovedsak for lokale spillere fra Alcùdia, eller fra regionen på nordsiden av øya. 

Filosofi

I Spania er det vanlig at jentene spiller på guttelag frem til de er 14-15 år. F.C Mallorca Toppfotball går nye veier, og ble det første laget på Mallorca som tilbudte et rent jentelag fra 13 år og oppover! Det er blitt lagt merke til på øya, og er foreløpig noe nytt.

Vi ønsker at jenter skal få tilbud om å spille med jenter fra de er 12-13 år, og derfor har vi oprettet dette tilbudet.

Vi ønsker å ta ansvar for lokale spanske spillere i Alcudia, siden fotballskolen ligger i denne småbyen på Mallorca. Alcudia er et av de mest populære feriestedene for nordmenn og andre fra Skandinavia, men utenom sommermånedene, så er Alcudia en liten småby.

Det er viktig for oss å skape stor lokal interesse i Alcudia, for vår storsatsing mot den spanske toppdivisjonen. Det gir oss publikum på hjemmekamper, stort engasjement på tribunen og vi gir noe tilbake til lokalsamfunnet i Alcudia. Det handler om å skape noe stort i Spania for våre elever, og det er viktig å tenke både kortsiktig og langsiktig når det gjelder spillerlogistikk.

Målsettinger

  • Tilby lokale spanske jentespillere treninger og kamper med/imot andre jenter
  • Rekruttere lokale jenter til A-laget 
  • Skape lokal interesse for kvinnefotball

Lyst til å spille for F.C. Mallorca Toppfotball B?

Er du bosatt på Mallorca? Jobber eller studerer du på Mallorca? Har du lyst til å spille fotball på vårt spansk/norske damelag? Da er du velkommen til å kontakte oss:

sport@mallorcatoppfotball.no.

- Ditt navn og nasjonalitet
- Alder
- Tidligere klubber og nivå
- Posisjon på banen

Copyright © Mallorca Toppfotball