Alfonso Garcia Garcia: Delegat/Koordinator

Alfonso Garcia Garcia er delegat i F.C. Mallorca Toppfotball. Arbeidet består i hovedsak av å ha all kontakt med dommere og motstandere før, underveis og etter kampene i spansk liga. Det siste året har han hatt ansvaret for flyreiser og flybilletter til bortekamper, koordinering av busstransport, og bestilling av kampmat i forbindelse med bortekampene våre.

Alfonso har vært med helt siden oppstarten i spansk liga høsten 2016, og har vært en stor bidragsyter i F.C. Mallorca Toppfotball. Med sin kompetanse innenfor fotballhverdagen i Spania, har han lært oss mer om den spanske fotballkulturen, og lagt ned masse tid og arbeid inn mot spillere og trenere.

Alfonso gir Mallorca Toppfotball stabilitet og kontinuitet i trener- og lederteamet. Fra 2016 har han gjennom tre sesonger vært med oss på alle kamper, og går nå inn i sin fjerde sesong i F.C. Mallorca Toppfotball. Han vært en viktig rådgiver, samtalepartner og konsulent inn i arbeidet med nye spillere, foreldresamtaler og kontakt inn mot kommunen i Alcudia. 

Copyright © Mallorca Toppfotball