Mallorca Toppfotball Menn

Bildet: Tidligere SK Brann, Mallorca Toppfotball og landslagsspiller for Norge, Jan Ruben Sleen. 

Høykvalitets fotballskole på Mallorca!

Vi tilbyr fotballskole i Alcudìa, Mallorca (Spania) fra 2. januar - 27. februar 2021. Tilbudet er for gutter og jenter mellom 16 og 21 år med ambisjoner om å bli toppspillere. Målet for skolen er å utvikle unge, lovende fotballspillere og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspillere.

Vi engasjerer topptrenere og tidligere toppspillere fordelt på åtte uker, og skal ha en høykvalitets fotballskole.

  • 8 ukers spillerutviklingsprogram
  • 6 hovedtrenere
  • Fotballfilosofier fra ulike toppklubber
  • Treninger, impulser og foredrag fra topptrenere
  • Mallorca Toppfotball - modellen gjennom hele perioden
Elevene får møte topptrenere med en samlet erfaring fra toppfotball i inn- og utland, toppklubber, landslag, spillerfaring fra høyt nivå og annen spennende kompetanse. Temaer for trening og foredrag blir lagt opp av den enkelte trener, samtidig som Mallorca Toppfotball ivaretar den faste timeplanen.
 

Det er lagt opp til mye utviklende trening med vekt på impulser og kompetanse fra ulike topptrenere og toppklubber, og en kombinasjon mellom spanske, norske og andre treningsmetoder. Det legges vekt på individuell ferdighetsutvikling og oppbygging av fysisk kapasitet, der oppfølging av den enkelte spiller står sentralt.

I løpet av oppholdet kan du virkelig toppe formen, og opparbeide deg et stort forsprang på dine konkurrenter. Tilbudet er skreddersydd for ambisiøse fotballspillere som ønsker et utviklingsopphold på Mallorca etter sesongslutt, for å videreutvikle seg som fotballspillere.

Den perfekte oppladningen til en ny sesong, oppstart i ny klubb eller prøvespill på nyåret! 

 

Andreas Løvland

«To fantastiske måneder i Spania. Du kan nesten si at det er en guttedrøm som går i oppfyllelse når man kan dra til Spania for å leve som en fotballproff. Tre økter om dagen var helt fantastisk. Vi hadde morgenøkter hvor vi terpet på basisferdighetene, ettermiddagen besto av en bra fotballøkt, før vi avsluttet med styrke på kvelden. Vi spilte kamper mot spansk motstand og det var veldig lærerikt å se hvordan spanske lag spiller.

Meget flinke trenere som trente oss hver dag og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro ned når jeg fikk sjansen. Jeg anbefaler alle som har lyst til å bli en bedre fotballspiller, om å ta turen til Spania. Det er 2 måneder man aldri glemmer.»

– Tromsdalen og Obosligaen

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball