Mallorca Toppfotball Menn

Bildet: Mallorca Toppfotball vant Manchester Cup i England i 2017.

Unik profftilværelse i Spania med internasjonal matching og spill i det spanske ligasystemet!

Vi tilbyr fotballskole i Alcudìa, Mallorca (Spania) fra 15. september 2021 - 15. mai 2022. Tilbudet er for gutter mellom 17 og 23 år med ambisjoner om å bli toppspillere. Målet for skolen er å utvikle unge, lovende fotballspillere og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspillere. 

Tilbudet er en 1-årig fotballsatsing i utlandet som tilbyr elevene å spille fotball på heltid i Spania. Vi tilbyr en unik profftilværelse og et eksklusivt utviklingsopphold, der elevene spiller en hel sesong i spansk klubbfotball. Mallorca Toppfotball driver sin egen spanske fotballklubb, som heter F.C. Mallorca Toppfotball, der elevene matches ukentlig i det spanske ligasystemet. Det betyr at elevene samlet sett får en utviklende fotballopplæring, og en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet.

Det er lagt opp til mye utviklende trening med vekt på en kombinasjon mellom spanske og norske treningsmetoder. Det legges vekt på individuell ferdighetsutvikling og oppbygging av fysisk kapasitet, der oppfølging av den enkelte spiller står sentralt. I løpet av oppholdet kan du virkelig toppe formen, og opparbeide deg et stort forsprang på dine konkurrenter.

Det rettes samtidig et stort fokus inn mot kamper og taktisk skolering, der det vektlegges at elevene skal konkurrere i den spanske ligaen. Målet er å gi elevene internasjonal matching, og verdifull fotballerfaring mot spanske lag og enkeltspillere. Vi ønsker å gi våre elever referanser fra utlandet, og fra en av verdens ledende fotballnasjoner. Det gir elevene gode læringsprosesser, og øving på det å være en profesjonell fotballspiller. 

Tilbudet er skreddersydd for ambisiøse fotballspillere som drømmer om å spille i spansk liga, og som er ute etter kvalitet og opplevelser. Vi kan friste med en unik fotballsatsing, der alt ligger tilrette for at spillerne opplever store fremganger og utvikling, både sportslig og på det menneskelige plan. 

 

Svein Terje Sinland

«Vi fikk raskt et innblikk i hvordan det var å leve som fotballproff og hvilke krav som stilles i trening og kamp. Og ikke minst det mentale fokuset og det å yte maksimalt hver eneste dag. Jeg forstod raskt hvor viktig kosthold, hvile og søvn var for å prestere godt. Så fort man slurvet på de områdene, merket man det allerede på neste trening. Selve opplegget er skreddersydd for de som ønsker å utvikle seg som fotballspillere. Vi fikk topp oppfølging, ypperlige treningsforhold og dyktige trenere som ønsket å utvikle oss som fotballspillere og som mennesker. Oppholdet på Mallorca ga meg venner, opplevelser og minner for livet. Vi ønsket alle det samme, nemlig å bli bedre fotballspillere og yte maks på hver eneste trening. Jeg er utrolig glad for at jeg reiste til Mallorca, og kunne veldig gjerne tenkt meg et nytt opphold ved Mallorca Toppfotball. Det var også inngangen til prøvespill for min del.»

– Tidligere kaptein for Flekkefjord  FK og Mallorca Toppfotball

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball