A-lag Menn

F.C. Mallorca Toppfotball Menn stilte med A-lag i det spanske seriesystemet i sesongene 2016-17 og 2017-2018.

2016-2017:

Vi hadde elever fra klubber som Brann, Viking, Strømsgodset, Start og Sandefjord, samt spillere med aldersbestemte landskamper for Norge. Laget bestod av de norske elevene og tre gode spanjoler. Alt i alt et minnerikt skoleår med meget gode resultater i kamper, utvikling av den ekelte elev og unike fotballopplevelser.

I den spanske ligaen for gutta var nok nivået høyere enn elevene trodde på forhånd, for selv om vi hadde meget høy kvalitet i guttegruppa, så måtte vi ta til takke med en 6. plass i serien. Det ble et tøft møte med spansk nivå og fotballkultur, spanske lag, spanske enkeltspillere, dommere og publikum.

Gutta reiste fra Spania til England på turnering midtveis i oppholdet, og tok gull i Manchester Cup. 

2017-2018:

Vi hadde elever fra klubber som Strømsgodset, Ull/Kisa og Bodø/Glimt. Den ene halvparten av laget bestod av norske spillere, og den andre halvparten av laget bestod av spanske spillere. Alt i alt et minnerikt skoleår, der to av spillerne fikk kontrakt med spansk klubb, og bosatte seg på Mallorca for å spille fotball i Spania året etter.

I den spanske ligaen gjorde vi vår beste sesong, og endte på en god 5. plass. Siden den gang har ikke Mallorca Toppfotball Menn stilt med lag i den spanske ligaen.

2018-2019:

Mallorca Toppfotball arrangerte ikke fotballskole for gutter.

2019-2020:

Mallorca Toppfotball arrangerte ikke fotballskole for gutter.

2020/2021:

Mallorca Toppfotball Menn er påmeldt til seriespillet i 2020/2021, som opprinnelig har oppstart 6. september 2020. Vi er forberedt på at sesongen kan bli utsatt på grunn av Coronaviruset. Vi er i løpende dialog med det spanske fotballforbundet og spanske myndigheter, og vil fortløpende vurdere situasjonen. 

Send oss en henvendelse

Copyright © Mallorca Toppfotball