A-lag Menn

F.C. Mallorca Toppfotball Menn stilte med A-lag i det spanske seriesystemet i sesongene 2016-17 og 2017-2018.

2016-2017:

Vi hadde elever fra klubber som Brann, Viking, Strømsgodset, Start og Sandefjord, samt spillere med aldersbestemte landskamper for Norge. Laget bestod av de norske elevene og tre gode spanjoler. Alt i alt et minnerikt skoleår med meget gode resultater i kamper, utvikling av den ekelte elev og unike fotballopplevelser.

I den spanske ligaen for gutta var nok nivået høyere enn elevene trodde på forhånd, for selv om vi hadde meget høy kvalitet i guttegruppa, så måtte vi ta til takke med en 6. plass i serien. Det ble et tøft møte med spansk nivå og fotballkultur, spanske lag, spanske enkeltspillere, dommere og publikum.

Gutta reiste fra Spania til England på turnering midtveis i oppholdet, og tok gull i Manchester Cup. 

2017-2018:

Vi hadde elever fra klubber som Strømsgodset, Ull/Kisa og Bodø/Glimt. Den ene halvparten av laget bestod av norske spillere, og den andre halvparten av laget bestod av spanske spillere. Alt i alt et minnerikt skoleår, der to av spillerne fikk kontrakt med spansk klubb og bosatte seg på Mallorca, for å spille fotball i Spania året etter.

I den spanske ligaen gjorde vi vår beste sesong, og endte på 5. plass. Siden den gang har ikke Mallorca Toppfotball Menn stilt med lag i den spanske ligaen.

2018-2019:

Mallorca Toppfotball arrangerte ikke fotballskole for gutter.

2019-2020:

Mallorca Toppfotball arrangerte ikke fotballskole for gutter.

2020/2021:

Mallorca Toppfotball Menn var påmeldt til seriespillet i 2020/2021, som opprinnelig hadde oppstart 6. september 2020. Den spanske fotballsesongen ble utsatt, og fotballskolen ble avlyst på grunn av Coronaviruset. 

2021/2022:

Vi er i løpende dialog med det spanske fotballforbundet og spanske myndigheter, og vil fortløpende vurdere situasjonen. Den spanske ligaen og fotballskolen vil ha oppstart i september 2021, dersom situasjonen rundt Covid 19 tillater det. 

Mallorca Toppfotball Menn er tilbake som et tilbud for norske fotballspillere når det er mulig, både som fotballskole og spansk klubb.

Copyright © Mallorca Toppfotball