6 måneders fotballskole

6 måneders proffsatsing på Mallorca!

Mallorca Toppfotball tilbyr 6 måneders fotballskole i Alcudia, Mallorca (Spania). Skolen har oppstart 28. oktober 2023 og avsluttes 15. april 2024. 

Mallorca Toppfotball er en profesjonell fotballskole i Spania (Norsk), og tilbyr en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet. De utvalgte spillerne får en unik mulighet til å satse profesjonelt, og til å utvikle seg i ett topp trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid.

Tilbudet er for jenter mellom 17 og 23 år, med har ambisjoner om å bli toppspillere, eller som ønsker å utvikle seg mest mulig. Målet for skolen er å utvikle unge, lovende fotballspillere og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspillere. Skolen vil bestå av maksimum 24 elever.

I løpet av oppholdet kan du virkelig toppe formen, og opparbeide deg et stort forsprang på dine konkurrenter. Tilbudet er skreddersydd for ambisiøse fotballspillere som ønsker 6 måneders fotballsatsing og pre-season i Spania gjennom hele vinterhalvåret.

Den perfekte oppladningen til en ny sesong, oppstart i ny klubb eller prøvespill på våren!

Profesjonell satsing på jente - og kvinnefotball i Spania

Mallorca Toppfotball Kvinner har spilt på nest øverste nivå i spansk kvinnefotball, og har erfaring med spansk toppfotball på nasjonalt nivå. Mallorca Toppfotball har de senere årene spilt seriekamper mot storklubber som F.C Barcelona, Zaragoza og Espanyol.

Tidligere fotballjenter på Mallorca Toppfotball

Tidligere jenter på fotballskolen spiller for, eller har spilt for, klubber i Spania, Norge, Sverige, Danmark, USA og Kypros, samt aldersbestemte landslag:

Vålerenga, Rosenborg, Brann, Avaldsnes, Arna/Bjørnar, Røa, Stabæk, Kolbotn, Sandviken, Tromsø, Urædd, Åsane, Grei Kvinner Elite, Hønefoss, Øvrevoll/Hosle, Fart, Kongsvinger, Amazon/Grimstad, Odds Ballklubb, Strømsgodset, Sarpsborg 08, Piteå IF DFF (Sverige), Sandviken IF (Sverige), Göteborgs DFF (Sverige), Bollstanas SK (Sverige), Collerense (Spania), Atlètico Baleares (Spania), Son Sardina (Spania), Joventut Almassora (Spania), CD Parquesol Patatas Meléndez (Spania), F.C. Mallorca Toppfotball (Spania), F.C Famagusta (Kypros) og Fortuna Hjørring (Danmark), samt for aldersbestemte landslag i Norge.

Mer informasjon

All informasjon om 6 måneders fotballskole finner du i høyremenyen på denne siden, samt rundt om på våre hjemmesider. Vi anbefaler deg å sette av god tid til å lese gjennom hele www.mallorcatoppfotball.no. Ta gjerne kontakt med Mallorca Toppfotball ved spørsmål.


Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball