6 måneders fotballskole

Bildet: Mallorca Toppfotball vant Manchester Cup i England i 2017.

6 måneders proffsatsing på Mallorca!
 
Mallorca Toppfotball tilbyr 6 måneders fotballskole i Alcudia, Mallorca (Spania). Skolen har oppstart 28. oktober 2023 og avsluttes 15. april 2024. 
 
Mallorca Toppfotball er en profesjonell fotballskole i Spania (Norsk), og tilbyr en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet. De utvalgte spillerne får en unik mulighet til å satse profesjonelt, og til å utvikle seg i ett topp trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid.
 
Tilbudet er for gutter mellom 17 og 23 år, med har ambisjoner om å bli toppspillere, eller som ønsker å utvikle seg mest mulig. Målet for skolen er å utvikle unge, lovende fotballspillere og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspillere. Skolen vil bestå av maksimum 24 elever.
 
I løpet av oppholdet kan du virkelig toppe formen, og opparbeide deg et stort forsprang på dine konkurrenter. Tilbudet er skreddersydd for ambisiøse fotballspillere som ønsker 6 måneders fotballsatsing og pre-season i Spania gjennom hele vinterhalvåret.
 
Den perfekte oppladningen til en ny sesong, oppstart i ny klubb eller prøvespill på våren!
 

Profesjonell satsing på gutte - og herrefotball i Spania

Mallorca Toppfotball Menn har vunnet Manchester Cup og spilt i det spanske seriesystemet. Mallorca Toppfotball har de senere årene spilt kamper mot mange gode spanske lag. Flere av våre elever har fått kontrakter med spanske fotballklubber på Mallorca.

Tidligere fotballgutter på Mallorca Toppfotball

Tidligere elever på fotballskolen har opp gjennom årene prøvespilt i England, Tyskland, Nederland, Østerrike, Spania, Danmark, Finland, Albania, Serbia, Norge, Sverige, Australia, New Zealand og USA.

Elevene har i ettertid kommet inn på A-lagsnivå til Bodø/Glimt, Rosenborg, Molde, Brann, Sogndal, Sandefjord, Bryne, Sandnes Ulf, Lørenskog, Raufoss, Åsane, Strømmen, Xilvar (Spania), Torslanda (Sverige), Drexel Dragons (USA),Tromsdalen, Skeid, Hønefoss, Florø, Port Pollensa (Spania), Western Suburbs (New Zealand), Strømsgodset, FK Haugesund og Silkeborg IF (Danmark).

Mer informasjon

All informasjon om 6 måneders fotballskole finner du i høyremenyen på denne siden, samt rundt om på våre hjemmesider. Vi anbefaler deg å sette av god tid til å lese gjennom hele www.mallorcatoppfotball.no. Ta gjerne kontakt med Mallorca Toppfotball ved spørsmål.

Svein Terje Sinland

«Vi fikk raskt et innblikk i hvordan det var å leve som fotballproff og hvilke krav som stilles i trening og kamp. Og ikke minst det mentale fokuset og det å yte maksimalt hver eneste dag. Jeg forstod raskt hvor viktig kosthold, hvile og søvn var for å prestere godt. Så fort man slurvet på de områdene, merket man det allerede på neste trening. Selve opplegget er skreddersydd for de som ønsker å utvikle seg som fotballspillere. Vi fikk topp oppfølging, ypperlige treningsforhold og dyktige trenere som ønsket å utvikle oss som fotballspillere og som mennesker. Oppholdet på Mallorca ga meg venner, opplevelser og minner for livet. Vi ønsket alle det samme, nemlig å bli bedre fotballspillere og yte maks på hver eneste trening. Jeg er utrolig glad for at jeg reiste til Mallorca, og kunne veldig gjerne tenkt meg et nytt opphold ved Mallorca Toppfotball. Det var også inngangen til prøvespill for min del.»

– Tidligere kaptein for Flekkefjord  FK og Mallorca Toppfotball

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball