Mallorca Toppfotball Menn

Bildet: Tidligere Bodø/Glimt og Mallorca Toppfotball, Mangus Hellesvik Hansen.

Fantastisk pre-season og utviklingsopphold på Mallorca gjennom hele vinterhalvåret!

Vi tilbyr fotballskole i Alcudìa, Mallorca (Spania) fra 23. oktober 2021 - 2. april 2022. Tilbudet er for gutter og jenter mellom 16 og 21 år med ambisjoner om å bli toppspillere. Målet for skolen er å utvikle unge, lovende fotballspillere og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspillere. 

Det er lagt opp til mye utviklende trening med vekt på en kombinasjon mellom spanske og norske treningsmetoder. Det legges vekt på individuell ferdighetsutvikling og oppbygging av fysisk kapasitet, der oppfølging av den enkelte spiller står sentralt. I løpet av oppholdet kan du virkelig toppe formen, og opparbeide deg et stort forsprang på dine konkurrenter.

Tilbudet er skreddersydd for ambisiøse fotballspillere som ønsker å legge hele pre-season og vinteroppkjøringen til Spania. Her kan man bytte ut den kalde vinteroppkjøringen i nord med fotballsatsing i syden. Vi kan friste med et halvt års fotballsatsing på en øy i Middelhavet under vakre omgivelser.

Bedre forberedt til en ny fotballsesong og seriestart skal man lete lenge etter.

 

Nentor Dujaka

«Seks fantastiske måneder som absolutt er verdt pengene og tiden. Det er veldig bra treninger og et veldig godt miljø ved fotballskolen på Mallorca. Alt lå til rette for at jeg skulle utvikle meg som fotballspiller og menneske. Et stort pluss er også at vi ble matchet mot spanske fotballag. Å bytte ut den kalde vinteren i Norge med varme, sol, bra treningsforhold og en fantastisk opplevelse, er noe som andre fotballspillere bare drømmer om.»

– Tidligere U21-landslagsspiller for Albania

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball