Mallorca Toppfotball Norge

Mallorca Toppfotball gleder seg til å starte opp i Norge, og nå kan din klubb bli en av våre klubbpartnere og samarbeidsklubber i Norge. I samarbeid med din klubb kan vi arrangere Fotballcamp for jenter. Fotballcampen holdes i klubbenes kommune og på deres treningsanlegg i ferier, langhelger eller i helger. 

Fotballcampen passer for klubber som ønsker å gi sine fotballjenter en topp opplevelse, og den ekstra oppmerksomheten som de fortjener. Fotballcampen leverer god kvalitet og faglig innhold, som kan være med på å utvikle og motivere de jentespillerne som vil satse fotball. Det er en fin anledning til å promotere jente - og kvinnefotballen i egen klubb og nærmiljø, og vil være med på å skape interesse. Klubben kan for eksempel lage sin egen fotballfestival for jenter, samtidig som Mallorca Toppfotball er på besøk.

På denne campen vil spilleren få et innblikk i profflivet ved Mallorca Toppfotball. Campen er en rendyrket og spesialisert fotballskole for jenter, og det blir to fotballøkter og teori hver dag. Treningene vil bli ledet av spillere og trenere fra Mallorca Toppfotball.

Mallorca Toppfotball har lang erfaring med spansk toppfotball for kvinner, og har spilt mot storklubber som F.C Barcelona, Zaragoza og Espanyol. Mallorca Toppfotball er en profesjonell fotballskole i Spania, som driver en spansk klubb på kvinnesiden i spansk liga (F.C. Mallorca Toppfotball).

Info om Fotballcamp for jenter (standard):

Alder: Jenter 13-17 år
Pris: På forespørsel
Sted: Klubbens anlegg
Påmelding: Skjer via klubben

Proffdagene med Mallorca Toppfotball holdes i hovedsak på dagtid mellom 09:00 og 15:00. Spillerne vil få mat og drikke (lunsj hver dag) og t-skjorte. Det er for øvrig lagt opp til mye utviklende trening med vekt på en kombinasjon mellom spanske og norske treningsmetoder. Det blir mye utviklende trening, via spill og individuell ferdighetsutvikling.

Vi kombinerer et profesjonelt fotballopplegg med mange gøyale ting, godt humør og et trygt sosialt miljø. Det vil forhåpentligvis bli kamp siste dagen, der jentene får låne de kule Mallorca Toppfotball - draktene, som har vært brukt i seriekamper mot F.C. Barcelona!

Vi har følgende ledige datoer for 3-5 dagers camper i 2021:

Uke 20: Lørdag 22. mai - mandag 24. mai (ledig)

Uke 25: Mandag 21. juni - fredag 24. juni 2021 (booket)

Uke 26: Mandag 28. juni - fredag 2. juli 2021 (ledig)

Uke 32: Mandag 9. august - fredag 13. august 2021 (booket)

Helgecamper på 2-3 dager bookes på forespørsler.

For 2020:

Mallorca Toppfotball er booket for Camp fra mandag 10. august - torsdag 13. august. Vi tar imot bestillinger på helgecamper utover høsten. 

Ta kontakt med Mallorca Toppfotball for mer informasjon. E-post: post@mallorcatoppfotball.no.

Copyright © Mallorca Toppfotball