2 måneders fotballskole

2 måneders proffsatsing på Mallorca!
 
Mallorca Toppfotball tilbyr 2 måneders fotballskole i Alcudia, Mallorca (Spania). Skolen har oppstart 26. oktober 2024 og avsluttes 21. desember 2024. 
 
Mallorca Toppfotball er en profesjonell fotballskole i Spania (Norsk), og tilbyr en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet. De utvalgte spillerne får en unik mulighet til å satse profesjonelt, og til å utvikle seg i ett topp trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid.
 
Tilbudet er for jenter mellom 17 og 23 år, med har ambisjoner om å bli toppspillere, eller som ønsker å utvikle seg mest mulig. Målet for skolen er å utvikle unge, lovende fotballspillere og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspillere. Skolen vil bestå av maksimum 24 elever.
 
I løpet av oppholdet kan du virkelig toppe formen, og opparbeide deg et stort forsprang på dine konkurrenter. Tilbudet er skreddersydd for ambisiøse fotballspillere som ønsker 2 måneders fotballsatsing og utviklingsopphold på Mallorca etter sesongslutt, for å videreutvikle seg som fotballspillere.
 
Den perfekte oppladningen til en ny sesong, oppstart i ny klubb eller prøvespill på nyåret!
 

Profesjonell satsing på jente - og kvinnefotball i Spania

Mallorca Toppfotball Kvinner har spilt på nest øverste nivå i spansk kvinnefotball, og har erfaring med spansk toppfotball på nasjonalt nivå. Mallorca Toppfotball har de senere årene spilt seriekamper mot storklubber som F.C Barcelona, Zaragoza og Espanyol.

Tidligere fotballjenter på Mallorca Toppfotball

Tidligere jenter på fotballskolen spiller for, eller har spilt for, klubber i Spania, Norge, Sverige, Danmark, USA og Kypros, samt aldersbestemte landslag:

Vålerenga, Rosenborg, Brann, Avaldsnes, Arna/Bjørnar, Røa, Stabæk, Kolbotn, Sandviken, Tromsø, Urædd, Åsane, Grei Kvinner Elite, Hønefoss, Øvrevoll/Hosle, Fart, Kongsvinger, Amazon/Grimstad, Odds Ballklubb, Strømsgodset, Sarpsborg 08, Piteå IF DFF (Sverige), Sandviken IF (Sverige), Göteborgs DFF (Sverige), Bollstanas SK (Sverige), Collerense (Spania), Atlètico Baleares (Spania), Son Sardina (Spania), Joventut Almassora (Spania), CD Parquesol Patatas Meléndez (Spania), F.C. Mallorca Toppfotball (Spania), F.C Famagusta (Kypros) og Fortuna Hjørring (Danmark), samt for aldersbestemte landslag i Norge.

Mer informasjon om skolen

All informasjon om 2 måneders fotballskole finner du i høyremenyen på denne siden, samt rundt om på våre hjemmesider. Vi anbefaler deg å sette av god tid til å lese gjennom hele www.mallorcatoppfotball.no. Ta gjerne kontakt med Mallorca Toppfotball ved spørsmål.

Jonas Johansen

«Oppholdet på Mallorca ga en utrolig bra innflytelse på meg. Jeg fikk sjansen til å bo og leve livet alene, og jeg måtte ta vare på meg selv i flere perfekte måneder. I tillegg til det, så møtte jeg mange fine, nye og gode mennesker som jeg fortsatt har kontakt med. Man reiser ikke bare til Mallorca for å trene og leve som de profesjonelle, men man knytter bånd til de man er rundt 24/7 og man må leve med dem, akkurat som de profesjonelle gjør.

«På Mallorca har man helt topp fasiliteter, med to baner, treningsstudio, fjell til å løpe i, lange trapper og en utrolig fin strand. Det å våkne til å spille fotball må jo være drømmen for en hver fotballspiller, og det får man gjøre på Mallorca Toppfotball.

«Trenerne er helt utrolige. De stiller opp og er der hvis man trenger dem på alle mulige måter, og opplegget de har er helt perfekt. Hver eneste trening er spesiell. De legger opp treningene slik en proff spiller ville hatt det, og man slipper ikke unna treningene selv om det er hardt.

«Slagord: ‘Jobben må gjøres.’

«Mallorca Toppfotball forandret livet mitt på bare noen få måneder, og jeg angrer ikke på at jeg dro nedover til varmere strøk.»

– A-lag i Strømsgodset og Eliteserien

Copyright © Mallorca Toppfotball