2 måneders fotballskole

2 måneders proffsatsing på Mallorca!
 
Mallorca Toppfotball tilbyr 2 måneders fotballskole i Alcudia, Mallorca (Spania). Skolen har oppstart 26. oktober 2024 og avsluttes 21. desember 2024. 
 
Mallorca Toppfotball er en profesjonell fotballskole i Spania (Norsk), og tilbyr en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet. De utvalgte spillerne får en unik mulighet til å satse profesjonelt, og til å utvikle seg i ett topp trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid.
 
Tilbudet er for gutter mellom 17 og 21 år, med har ambisjoner om å bli toppspillere, eller som ønsker å utvikle seg mest mulig. Målet for skolen er å utvikle unge, lovende fotballspillere og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspillere. Skolen vil bestå av maksimum 24 elever.
 
I løpet av oppholdet kan du virkelig toppe formen, og opparbeide deg et stort forsprang på dine konkurrenter. Tilbudet er skreddersydd for ambisiøse fotballspillere som ønsker 2 måneders fotballsatsing og utviklingsopphold på Mallorca etter sesongslutt, for å videreutvikle seg som fotballspillere.
 

Den perfekte oppladningen til en ny sesong, oppstart i ny klubb eller prøvespill på nyåret!

Profesjonell satsing på gutte - og herrefotball i Spania

Mallorca Toppfotball Menn har vunnet Manchester Cup og spilt i det spanske seriesystemet. Mallorca Toppfotball har de senere årene spilt kamper mot mange gode spanske lag. Flere av våre elever har fått kontrakter med spanske fotballklubber på Mallorca.

Tidligere fotballgutter på Mallorca Toppfotball

Tidligere elever på fotballskolen har opp gjennom årene prøvespilt i England, Tyskland, Nederland, Østerrike, Spania, Danmark, Finland, Albania, Serbia, Norge, Sverige, Australia, New Zealand og USA.

Elevene har i ettertid kommet inn på A-lagsnivå til Bodø/Glimt, Rosenborg, Molde, Brann, Sogndal, Sandefjord, Bryne, Sandnes Ulf, Lørenskog, Raufoss, Åsane, Strømmen, Xilvar (Spania), Torslanda (Sverige), Drexel Dragons (USA),Tromsdalen, Skeid, Hønefoss, Florø, Port Pollensa (Spania), Western Suburbs (New Zealand), Strømsgodset, FK Haugesund og Silkeborg IF (Danmark).

Mer informasjon

All informasjon om 2 måneders fotballskole finner du i høyremenyen på denne siden, samt rundt om på våre hjemmesider. Vi anbefaler deg å sette av god tid til å lese gjennom hele www.mallorcatoppfotball.no. Ta gjerne kontakt med Mallorca Toppfotball ved spørsmål.

Andreas Løvland

«Helt fantastiske måneder i Spania. Du kan nesten si at det er en guttedrøm som går i oppfyllelse når man kan dra til Spania for å leve som en fotballproff. Tre økter om dagen var helt fantastisk. Vi hadde morgenøkter hvor vi terpet på basisferdighetene, ettermiddagen besto av en bra fotballøkt, før vi avsluttet med styrke på kvelden. Vi spilte kamper mot spansk motstand og det var veldig lærerikt å se hvordan spanske lag spiller.

Meget flinke trenere som trente oss hver dag og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro ned når jeg fikk sjansen. Jeg anbefaler alle som har lyst til å bli en bedre fotballspiller, om å ta turen til Spania. Det er måneder man aldri glemmer.»

– A-lag i Tromsdalen og Obosligaen

Copyright © Mallorca Toppfotball