1-årig Fotballskole Menn

Varighet: 8. september 2020 - 8. mai 2021

SKANDINAVISK PROFFAKADEMI FOR MENN!

Drømmer du om å bli fotballproff i Spania? Nå har du sjansen!

Akademiet driver profesjonell satsing på herrefotball og er tilrettelagt for ambisiøse fotballgutter som ønsker en helprofesjonell trenings- og kamphverdag i Spania. Den helproffe treningshverdagen blir kombinert med spill for den spanske fotballklubben F.C. Mallorca Toppfotball, som er tilknyttet akademiet. Tilbudet er tilrettelagt for deg som ønsker en unik profftilværelse i Spania og en hel sesong i det spanske ligasystemet. De utvalgte elevene får en unik mulighet til å satse profesjonelt med trenere og spillere på heltid.

F.C. Mallorca Toppfotball Masculino spiller i Tercera Regional Mallorca i 2020/2021. Tercera Regional er regionalt nivå i Spania. De siste to sesongene har vi ikke stilt herrelag i det spanske seriesystemet, men vi hadde A-lag herrer både i 2016/2017 og 2017/2018. A-laget skal bestå av de skandinaviske elevene ved Mallorca Toppfotball, samt 6 gode spanjoler fra Mallorca.

Målet er å gi elevene internasjonal matching, og verdifull fotballerfaring mot spanske lag og enkeltspillere. Vi ønsker å gi våre elever referanser fra utlandet, og fra en av verdens ledende fotballnasjoner. Det gir elevene gode læringsprosesser, og øving på det å være en profesjonell fotballspiller. 

Kamper i spansk liga gir mange utviklingsmuligheter og minnerike opplevelser på fotballbanen. Det er svært utviklende å få oppleve medspillere, motspillere og dommere med en annen fotballkultur enn i Skandinavia. Spill i spansk liga skaper unike fotballopplevelser, og er en fin måte å integrere oss på i det spanske samfunnet, språket og kulturen. 

Vi ønsker å utvikle unge og lovende fotballgutter, og bevisstgjøre de på hva som kreves for å bli toppspiller. Vi ønsker å gi de impulser og motivasjon til en videre satsing mot en fremtidig fotballkarrière. Det tilbys en yrkesrettet praksis og fotballopplæring i hva som kreves for å bli toppspiller.

X-faktor: Unik profftilværelse i Spania med internasjonal matching og en hel sesong i det spanske ligasystemet! Spill i spansk liga skaper unike fotballopplevelser, og er et eksklusivt tilbud med stor X-faktor. Det betyr at elevene samlet sett får en utviklende fotballopplæring, og en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet. 

På herresiden samarbeider vi dessuten med flere spanske fotballklubber på Mallorca, hvor det blant annet finnes muligheter for hospitering i spanske klubber, samt at vi også arrangerer treningskamper mot utvalgte spanske lag. Vi arrangerer også enkelte treningskamper mot utvalgte spanske lag, og skandinaviske lag som er på treningsleir på Mallorca. Det er gode karrieremuligheter via Mallorca Toppfotball, som kan brukes som et springbrett til prøvespill og fotballstipender.

Våre tidligere elever:

Opp gjennom årene har våre elever på herresiden prøvespilt i England, Tyskland, Nederland, Østerrike, Spania, Danmark, Finland, Albania, Serbia, Norge og USA. Spillere har i ettertid kommet inn på A-lagsnivå til Rosenborg, Molde, Brann, Sogndal, Sandefjord, Bryne, Sandnes Ulf, Lørenskog, Raufoss, Åsane, Strømmen, Xilvar (Spania), Torslanda (Sverige), Drexel Dragons (USA),Tromsdalen, Skeid, Hønefoss, Florø, Port Pollensa, Strømsgodset og Bodø/Glimt.

Inn til akademiet har våre herrespillere kommet fra toppklubber som blant andre Vålerenga, Strømsgodset, Mjøndalen, IK Start, Strømmen, Sandefjord, Ull/Kisa, Bryne, Bodø/Glimt, Ham-Kam, Viking og Brann, samt fra aldersbestemte landslag.

Pris per elev: 99 000 NOK

Akademiavgiften inkluderer:
 • Hotell i Spania for hele perioden:
  • Inkludert strøm, tv, sengetøy, håndklær og rengjøring
  • Bosted i juleferien er ikke inkludert
 • Fotballutdanning og yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet:
  • Treninger, undervisning og oppfølging
  • Trenere og ledere m.m (ikke fysioterapeut)
  • Kamper F.C. Mallorca Toppfotball A
  • Transport
 • Spansk klubbfotball
  • Aktivitetsgebyr, kontingent og lisens
  • Overgang
  • Spansk fotballforsikring
  • Sportsavgifter
  • Transport til bortekamper m.m
 • Fasiliteter:
  • Treningsanlegg, felles sportslig og medisinsk utstyr (ikke sportstape)
  • Treningstøy som strømper, shorts, bukse, t-skjorte og overdel
  • Kampantrekk disponibelt til kamper

 

Søknadsfrist:

Fristen for å søke på Mallorca Toppfotball er 1. mars 2020.

Svar på din søknad:

Mallorca Toppfotball besvarer din søknad innen 15. mars 2020.

Innmelding og depositum:

For å bekrefte akademiplassen innbetales et depositum (delbetaling 1) på 19 000 NOK til kontonummer 9015.16.86752 innen 1. april 2020. Dette depositumet er ikke refunderbart uansett årsak, samtidig som det sikrer deg plassen på Mallorca Toppfotball.

Videre betalingsplan:

1. mai: 20 000 NOK (delbetaling 2)

1. juni: 30 000 NOK (delbetaling 3)

1. juli:  30 000 NOK (delbetaling 4)

Minimum antall deltakere:

Gjennomføring av akademiet forutsetter minimum 14 kvalifiserte deltakere som har betalt depositum innen 1. april 2020. Innen 15. april 2020 vil Mallorca Toppfotball informere alle innmeldte elever med sikkerhet om akademiet gjennomføres eller ei.

Om det allikevel skulle vise seg at vi har mindre enn 14 kvalifiserte elever, så vil de som allerede har innbetalt depositum, selvfølgelig få dette refundert. Refusjonen skjer innen 1. mai 2020. 

Interessen har vært stor for gjenopptakelse av Mallorca Toppfotball Menn, etter 2 år med kun satsing på kvinnefotball. Forespørslene fra ambisiøse fotballgutter og deres foreldre har vært veldig mange det siste året. Det tar Mallorca Toppfotball som et positivt tegn på at vi bør gjennopprette alle tilbudene for Mallorca Toppfotball Menn fra og med 2020!

Vi oppfordrer alle som har ambisjoner om å bli toppspillere om å søke. Det blir fortløpende inntak inn mot søknadsfristen, og vi ønsker å fylle opp plassene på akademiet raskest mulig. 

Søknader etter 1. mars 2020 vil ikke bli behandlet.

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball