1-årig fotballskole

Bildet: Mallorca Toppfotball vant Manchester Cup i England i 2017.

Mallorca Toppfotball Menn:

Avreise: 25. oktober 2022
Hjemreise: 23. mai 2023
Skoleplasser: Maksimum 24 elever
Målgruppe: Gutter mellom 16 og 21 år

Vi tilbyr en 1-årig komprimert fotballskole i Alcudìa, Mallorca (Spania) fra 25. oktober 2022 - 23. mai 2023.

Skolen driver profesjonell satsing på fotball, og er for spillere med ambisjoner om å bli toppspillere. De utvalgte elevene får en fantastisk mulighet til å satse fotball på heltid i utlandet, og til å utvikle seg i et profesjonelt trenings- og utviklingsmiljø, som består av trenere og spillere på heltid.

Den helprofesjonelle fotballtilværelsen blir kombinert med kamper mot spanske lag. Målet med kampene er å gi elevene internasjonal matching, og verdifull fotballerfaring mot spanske lag og enkeltspillere. Vi ønsker å gi våre elever referanser fra utlandet, gode læringsprosesser og øving på det å være en profesjonell fotballspiller.

Det betyr at elevene samlet sett får en utviklende fotballopplæring, og en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet. Tilbudet er skreddersydd for ambisiøse fotballspillere, der alt ligger tilrette for at spillerne opplever store fremganger og utvikling, både sportslig og på det menneskelige plan.

Ved å bli en del av Mallorca Toppfotball vil eleven få et innblikk i profflivet.

Svein Terje Sinland

«Vi fikk raskt et innblikk i hvordan det var å leve som fotballproff og hvilke krav som stilles i trening og kamp. Og ikke minst det mentale fokuset og det å yte maksimalt hver eneste dag. Jeg forstod raskt hvor viktig kosthold, hvile og søvn var for å prestere godt. Så fort man slurvet på de områdene, merket man det allerede på neste trening. Selve opplegget er skreddersydd for de som ønsker å utvikle seg som fotballspillere. Vi fikk topp oppfølging, ypperlige treningsforhold og dyktige trenere som ønsket å utvikle oss som fotballspillere og som mennesker. Oppholdet på Mallorca ga meg venner, opplevelser og minner for livet. Vi ønsket alle det samme, nemlig å bli bedre fotballspillere og yte maks på hver eneste trening. Jeg er utrolig glad for at jeg reiste til Mallorca, og kunne veldig gjerne tenkt meg et nytt opphold ved Mallorca Toppfotball. Det var også inngangen til prøvespill for min del.»

– Tidligere kaptein for Flekkefjord  FK og Mallorca Toppfotball

Søk her


- Søknaden er uforpliktet
Copyright © Mallorca Toppfotball